Warband'de esir aldığım kont ile ne yapabilirim?

DonaldDorito

Decapat
Daha fazla  
Demin bir kont yakaladım fakat ilk defa kont yakaladığım için neler yapabileceğimi bilmiyorum.

Normal modda bir şey yapamıyorsun. Satabilirsin. Eğer krallığın yoksa onur kasman için gitmelerine izin vermeni tavsiye ederim savaşta yendikten sonra. Ya da önemli birini aldıysan satmak için alabilirsin. İyi paralar teklif edebiliyorlar.
Elindeki kontun stratejik olarak çok önemli konumu yoksa senin için, ilk gelen teklife sat. Bir şey yapılmıyor çünkü esire.

Normal modda birşey yapamıyorsun. Satabilirsin. Eğer krallığın yoksa onur kasman için gitmelerine izin vermeni tavsiye ederim. Ya da önemli birini aldıysan sat gitsin. İyi paralar teklif edebiliyorlar.
Peki teşekkür ederim.

Demin bir kont yakaladım fakat ilk defa kont yakaladığım için neler yapabileceğimi bilmiyorum.
Hocam esir olarak gezdirebilirsin. Teklifler geliyor. Düşman krallık iyi dinardan verirse satarsın. Satmazsan onurun düşüyor. Ayrıca kale veya şehirin varsa oraya koyabilirsin. Mahkum kulesi inşaa edersen daha zor kaçarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…