Warband'ta Alt+Tab yapınca oyundan attı

hemios

Zeptopat
Daha fazla  
Steam'de Warband vardı gece 12.30 acayım oynayayım dedim. Başladım oynamaya 2 turnuva kazandım + bağlılık yemini ettim + köy yağmaladım + iş kurdum + köy aldım. Köy aldıktan sonra köy yaşlısından görev aldım köylü eğitme görevi, bir bitmedi. Şu görevde dedim 5 dakika kadar uğraşmıştım Alt+Tab atıp yazdım Google'a öğrendim tam Alt+Tab attım. Tekrardan bum oyundan attı. Neyse dedim açtım tekrardan ilk başta 12.30'da açtığım gibi kalmış. Bu sorun ne? Olayı ne?

Sürekli kendini tekrarlarsa bir sorun var demektir. Eğer 1 kere başınıza geldiyse bir mühim bir sorundan ziyade anlık bir sorun olabilir.

Her RPG severin korkulu rüyası: Kaydetmeyi unutmuşsun Subnautica'da 5.5 saatlik ilerlemeyi oyun çöktüğü için kaybettiğimde artık her saat başı save yapıyorum ne olur ne olmaz diye.

Sürekli kendini tekrarlarsa bir sorun var demektir. Eğer 1 kere başınıza geldiyse bir mühim bir sorundan ziyade anlık bir sorun olabilir.
2 kere yaşadım sadece

Her RPG severin korkulu rüyası: Kaydetmeyi unutmuşsun Subnautica'da 5.5 saatlik ilerlemeyi oyun çöktüğü için kaybettiğimde artık her saat başı save yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
bende şuanda aynı şekilde her aklıma geldiğinde save alıyorum travmam oldu

Alt Tab bu oyunun sıkıntısı. Oyunu arkaya almak için Alt + Enter yapmayı dene. Alt Tab atma.
deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…