Warband'ta Alt+Tab yapınca oyundan attı

hemios

Zeptopat
Daha fazla  
Steam'de Warband vardı gece 12.30 acayım oynayayım dedim. Başladım oynamaya 2 turnuva kazandım + bağlılık yemini ettim + köy yağmaladım + iş kurdum + köy aldım. Köy aldıktan sonra köy yaşlısından görev aldım köylü eğitme görevi, bir bitmedi. Şu görevde dedim 5 dakika kadar uğraşmıştım Alt+Tab atıp yazdım Google'a öğrendim tam Alt+Tab attım. Tekrardan bum oyundan attı. Neyse dedim açtım tekrardan ilk başta 12.30'da açtığım gibi kalmış. Bu sorun ne? Olayı ne?

Sürekli kendini tekrarlarsa bir sorun var demektir. Eğer 1 kere başınıza geldiyse bir mühim bir sorundan ziyade anlık bir sorun olabilir.

Her RPG severin korkulu rüyası: Kaydetmeyi unutmuşsun :D Subnautica'da 5.5 saatlik ilerlemeyi oyun çöktüğü için kaybettiğimde artık her saat başı save yapıyorum ne olur ne olmaz diye.

Sürekli kendini tekrarlarsa bir sorun var demektir. Eğer 1 kere başınıza geldiyse bir mühim bir sorundan ziyade anlık bir sorun olabilir.
2 kere yaşadım sadece

Her RPG severin korkulu rüyası: Kaydetmeyi unutmuşsun :D Subnautica'da 5.5 saatlik ilerlemeyi oyun çöktüğü için kaybettiğimde artık her saat başı save yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
bende şuanda aynı şekilde her aklıma geldiğinde save alıyorum travmam oldu :D

Alt Tab bu oyunun sıkıntısı. Oyunu arkaya almak için Alt + Enter yapmayı dene. Alt Tab atma.
deneyeceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı