Warcry kasaya dik ekran kartı takılıyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek kelimeyle "kalite".@actanonverba Bu iki Riser Kablosunun farkı nedir?
Eki Görüntüle 502309
Eki Görüntüle 502310
Elbette kalite farkı var ancak aynı performansı vermez mi?
Bir kabloya 200 TL vermek de koyar be.Tek kelimeyle "kalite".
Teorik olarak verir ancak durumu şöyle düşünün; Gamepower'ın ürettiği Outemu Red Switch RGB mekanik klavye mi alınır ve daha güvenilir olur yoksa ThermalTake'in ürettiği Outemu Red Switch RGB mekanik klavye mi daha güvenilir olur?@actanonverba Bu iki Riser Kablosunun farkı nedir?
Eki Görüntüle 502309
Eki Görüntüle 502310
Elbette kalite farkı var ancak aynı performansı vermez mi?
Tabii ki ThermalTake farkı takıp geçecektir.Teorik olarak verir ancak durumu şöyle düşünün; Gamepower'ın ürettiği Outemu Red Switch RGB mekanik klavye mi alınır ve daha güvenilir olur yoksa ThermalTake'in ürettiği Outemu Red Switch RGB mekanik klavye mi daha güvenilir olur?
Normal bildiğimiz şekilde mi monte ekran kartınız? Altına kasa ile arasında boşluk için ölçü alıp ince silindir veya dikdörtgen bir tahta kestirebilirsiniz. Kötü görünmemesi için boyayabilirsiniz vs.Tabii ki ThermalTake farkı takıp geçecektir.
Aslında amacım RGB, FAN görsel şölenlerinden ziyade ekran kartının eğilmemesi. Çünkü aşırı yamuluyor. Bunun hakkında en iyisi konu açıp fikir alayım.
Sonra "Ekran kartım eğildi, garanti ne yapabilir?" diye konu açmayayım.![]()
sadece kablo mu lazım ? cooler master riser kit falan gerek yok ozaman sadece kablo doğru mu anladım?PCI express holder uzatıcı kablo lazım.
Kutudan çıkmıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.