Warface oynayan kaldı mı?

Daha fazla  
Warface oynayan kaldı mı? Çok severdim o oyunu bir zaman indirmiştim operasyon falan yapma olayı beni benden almıştı. Hala eskisi kadar popüler mi? İndirmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskisi kadar popüler değil.
Ama yabancılar oynuyor gayet.
Biraz P2W çok güzel oyundur.
Zula'ya para yatıracağına 10 TL verip en kral silahı alabiliyorsun Warface'de.
Ve dandik değil.

Arada oynuyorum. Çok az oyuncu var. Hatta çoğu oyun modunda maç bile bulamıyor, oyuncu azlığından. Ama çok zevkli be. Ölüm kalım falan giriyorsanız, onda oyuncu hep var. Öneririm.

Arada oynuyorum. Çok az oyuncu var. Hatta çoğu oyun modunda maç bile bulamıyor, oyuncu azlığından. Ama çok zevkli be. Ölüm kalım falan giriyorsanız, onda oyuncu hep var. Öneririm.

Ben genelde PVE ve Operasyon seviyordum, amcaoğluyla oynadığım günleri unutamıyorum ya çok zevkliydi.

Ben genelde PVE ve Operasyon seviyordum, amcaoğluyla oynadığım günleri unutamıyorum ya çok zevkliydi.
Ben de arkadaşla arada giriyorum. Çok aşırı sarıyor oyun ya. Warface 2 gelir umarım bir gün. Hatta Crytek'in yaptığına dair sızan dosyalar vardı. Ama iptal oldu herhalde.

2014 - 2015 seneleri arasında memlekette yaşıtım bir akraba vardı. O oynuyordu ben izliyordum sonra eve geldiğimde indirmiştim. Deli gibi kasıyordu sonra yeni bilgisayar aldım poğaça yerken oynuyordum sonra sildim. Eğlenceli değildi pek, yani bana göre değildi.

2017-2018'de falan oynuyordum. 5TL yatırıp silah almıştım. Zeki'yi de bilen bilir, "ondaki silahlar bende olsa ne oynardım" derdim sürekli :D.

Not: Maç bulma 10 dakikalara kadar çıkınca da bıraktım :(.

Şimdi hazır 1 ay geçmişken bilgilendireyim. Türkiye serveri yeniden açıldı ve düşük ping + tl desteği geldi ancak gene eu ya bağlıyız.Valla yeniden başlamanızı öneriyorum oyun çok gelişti yeni operasyonlar,maplar,silahlar vs. ayrıca eskisi gibi ağır p2w kalmadı artık level atlayınca kalıcı silah bile veriyor. NOT: Warface ilk TÜRK YAPIMI FPS Oyunudur. Sabotaj ile zula İLK' im diye kendini kandırıyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00