T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 19 Kasım 2023 #1 Her şeyi denememe rağmen bu hatayı alıyorum. Oyuna girerken oyun açılıyor fakat bu hatayı almak istemiyorum. Dosya Ekleri 2.PNG 18,8 KB · Görüntüleme: 50 1.PNG 13,7 KB · Görüntüleme: 59
Her şeyi denememe rağmen bu hatayı alıyorum. Oyuna girerken oyun açılıyor fakat bu hatayı almak istemiyorum.
Çözüm T T Teurastaja. 20 Kasım 2023 reptile dedi: @Teurastaja. Güvenlik yazılımı mevcutsa ayrıyeten istemciyi ve Warface'i istisnalar listesine ekleyip deneyin demişler. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarından mrac programını yükleyince sorunum çözüldü. Visual Studio ile alakası yokmuş.
reptile dedi: @Teurastaja. Güvenlik yazılımı mevcutsa ayrıyeten istemciyi ve Warface'i istisnalar listesine ekleyip deneyin demişler. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarından mrac programını yükleyince sorunum çözüldü. Visual Studio ile alakası yokmuş.
KS KS T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 20 Kasım 2023 #11 reptile dedi: Aşağıdaki bağlantı üzerinden iletişime geçin isterseniz. Benim aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Araştırdığım zaman çözüm önerisi sunan birine de rastlamadım maalesef. Support MY.GAMES support.my.games Genişletmek için tıkla... İletişime geçtim onlarda aynı şeyi söylüyor. Tekrar mesaj attım olmadı diye bakalım ne olacak. Dosya Ekleri IMG_20231120_082743.jpg 145,9 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
reptile dedi: Aşağıdaki bağlantı üzerinden iletişime geçin isterseniz. Benim aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Araştırdığım zaman çözüm önerisi sunan birine de rastlamadım maalesef. Support MY.GAMES support.my.games Genişletmek için tıkla... İletişime geçtim onlarda aynı şeyi söylüyor. Tekrar mesaj attım olmadı diye bakalım ne olacak.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 20 Kasım 2023 #12 @Teurastaja. Güvenlik yazılımı mevcutsa ayrıyeten istemciyi ve Warface'i istisnalar listesine ekleyip deneyin demişler. Artı 0 Eksi
@Teurastaja. Güvenlik yazılımı mevcutsa ayrıyeten istemciyi ve Warface'i istisnalar listesine ekleyip deneyin demişler.
KS KS T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 20 Kasım 2023 #13 reptile dedi: @Teurastaja. Güvenlik yazılımı mevcutsa ayrıyeten istemciyi ve Warface'i istisnalar listesine ekleyip deneyin demişler. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarından mrac programını yükleyince sorunum çözüldü. Visual Studio ile alakası yokmuş. Son düzenleme: 20 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
reptile dedi: @Teurastaja. Güvenlik yazılımı mevcutsa ayrıyeten istemciyi ve Warface'i istisnalar listesine ekleyip deneyin demişler. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarından mrac programını yükleyince sorunum çözüldü. Visual Studio ile alakası yokmuş.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 20 Kasım 2023 #14 Teurastaja. dedi: MRAC Genişletmek için tıkla... Anti-Hile sistemiymiş. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Teurastaja. dedi: MRAC Genişletmek için tıkla... Anti-Hile sistemiymiş. Bilgilendirme için teşekkür ederim.