Warface yüklerken Warface West yüklenmesi normal mi?

GraLeiMet

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
882
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'den Warface yükledim 85 MB'ye GameCenter yükledi sonra Warface West yüklemeye başladı. Bu normal oyunu mu? Çünkü çoğunlukla sadece Warface diye geçiyor. Acaba yeni sezon mu geldi? Ona bağlı mı değişti?
 
Normal. Yanlız şöyle bir şey var steamdan launcher indirip oynarsan internet kafe vs.den oyuna girerken kendi hesabınla oynayamazsın. Çünkü normal launcherde Steamle giriş seçeneği yok. Bence sitesinden indir launcheri. Bir kaybın olmaz.
 
Bende indirdim Steam'den hiçbir şey yapmadan normal oynanıyor ama çok kaliteli bir oyun gibi gelmedi bana sebebini sorarsan arkadaşım 30 günlük ban yedi sebepsizce ama sen bilirsin.

Ben PS4'den de oynamıştım gayet kaliteliydi ama silah kullanımı konusunda çok haklısın
Normal. Yalnız şöyle bir şey var Steam'dan Launcher indirip oynarsan internet kafe vs. Den oyuna girerken kendi hesabınla oynayamazsın. Çünkü normal Launcher'de Steam'le giriş seçeneği yok. Bence sitesinden indir Launcher'i. Bir kaybın olmaz.

Hmm yapabilirim ama oyunun yarısını indirdim olmazsa deneyeceğim teşekkürler :)
 
Sebepsizce ban yiyebiliyorsun.

Pek fazla buralara bakamıyorum üstünden 2 sene geçmiş ama oyunu boş yere karalamaya gerek yok ban işleyişi tek bir şikayete bakmıyor eğer ki random oyun arattığında bu operasyon modu olur veyahut rekabetçi modu olur eğer ki takımına hileci birisi gelmiş ise diğer oyuncuların hakkına girdikleri için oyun direk olarak o takımdakilere 30 günlük ban atıyor şimdi bu süreç 90 güne yükseldi oyunda herhangi bir şekilde sebepsiz veya haksız yere ban yemezsin ticket açtıgın zamanda ellerinden gelen en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Bu oyunu 8 seneden beri oynuyorum
 

Geri
Yukarı