Warframe Karakter Seçiminde Oyun Kapanıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Warframe hesabımı bugün açtım. İlk baştaki karakter seçme yerinde karakterimi seçip onayla dedikten sonra oyun kapanıyor. Ne yapsam çözüm bulamadım. Oyunu İngilizce olarak başlattım, client üzerinden dosyaları doğruladım falan filan. Oyun her seferinde kapanıyor. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum.

Verdiğin linkten Visual C++ dosyasını indirip klasöre çıkarıyorum. Daha sonra "install_all.bat" dosyasını çalıştırıyorum. 2005 ve 2008 sürümünü indirirken bu hataları veriyor. Diğer sürümleri indiriyor lâkin denetim masasında gözükmüyorlar. Sorun nerde?

@esirgen123 Hocam geri dönüş yaparmısın lütfen. Warframe'i geçtim, diğer oyunlarım da açılmıyor artık. Ne PUBG açabiliyorum, ne R6. Denesem hata vericek başka oyunlarda vardır belki. Şu sorunuma yardım et gözünü seveyim.
@esirgen123 Visual C++'ları kurmayı başardım. Dosyayı yönetici olarak çalıştırmak gerekiyormuş Framework 4.7.2 dosyasını indirdiğimde böyle diyor.

Kusura bakmayın, kişisel problemlerim vardı, cevaplayamadım. Sorununuz çözüldü mü?

Oyunun hata raporlarını paylaşır mısınız? Muhtemelen oluşmuştur. Logs gibi bir yerdedir muhtemelen.

Dosyayı herkese açık bir biçimde paylaşın ya da MediaFire'a yükleyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…