Warframe Kritik Zawlar Hala İş Yapabilir mi?

Kendim zaw oluşturdum, 36 kritik yaldızlı bir şekilde oluyor. İş görür mü acaba? Merak eden olursa parçalarını sayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim zaw oluşturdum, 36 kritik yaldızlı bir şekilde oluyor. İş görür mü acaba? Merak eden olursa parçalarını sayacağım.

Hocam Warframe de kötü silah yoktur her silah iyidir modlaman önemli her zaman iş yapar tabii ki CC iyidir.

Bu statü zawı fazla iş yapmıyor gibi geliyor bana ya da nikana Prime yeni kullandığım için onun gücünden dolayı da olabilir bir kritik zaw şart o zaman ya Eki Görüntüle 1316757

Hocam statü silahlar da iş yapıyor fakat CC'ler düşük lvllerde 130-150e kadar falan etkili seri kesiyor size o yüzden iyi geliyor statü yüksek seviyeler için güzel oluyor.

Hocam statü silahlar da iş yapıyor fakat CC'ler düşük lvllerde 130-150e kadar falan etkili seri kesiyor size o yüzden iyi geliyor statü yüksek seviyeler için güzel oluyor.

Benim statü zawında değiştirmem gereken başka bir şey var mı sormamım sebebi zaw oynamayı seviyorum diğerlerine göre.

Statü %128 yapmışın hocam gerek yok o kadar yapmana 100 yeterli onun yerine. Bayağıdır oynamıyorum bende ama öncelikle o Riven işine yaramaz bana sorarsan DMG CC CD vs tarzı şeyler getirmeye çalışmanı tavsiye ederim.
Oyun nickimi tam hatırlamıyorumda -0nLYK1nG- olması lazım ekle denk gelirsem kendi modlamamdan örnekler atarım.

bende bayadır oynamıyorum tekrar indirdik bakalım. cc getirmem için yeni zaw yapmam gerek çünkü bu zaw statü zawı başlangıç kritiği düşük oluyor o yüzden.

Bende bayağıdır oynamıyorum tekrar indirdik bakalım. CC getirmem için yeni zaw yapmam gerek çünkü bu zaw statü zawı başlangıç kritiği düşük oluyor o yüzden.

Zaw için çok uğraşma istersen o tarz orthos guandao vs var. Riven için diyorum ben biraz daha değiştirmeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…