Fırlatmalı seviyorsan bu Build'i kullan, bana göre en kral exodia contagion zaw Build'i bu.
modlama bana ait.
Eki Görüntüle 1316859
Aynen Glaive tarzı silah hoslanirsan dokram iyidir eidolonda falan da iş yapar.
bu kritik zawı yapmayı düşünüyorum varmı parçalarda sıkıntı 36 oranda kritik oran var ?Fırlatmalı seviyorsan bu buildi kullan, bana göre en kral Exodia Contagion Zaw buildi bu.
Modlama bana ait.
Eki Görüntüle 1316859
hocam oyun nicki heyyos direk bunları birşeltirip riven moduda kritik üzerine getircem iyi diyorsanız yapcam direkKripat zaten en yüksek crit olan diye hatırlıyorum hocam iyidir viral veya corrosive statü koyarsın Build'e ekstra tamma o iş
@Oğuzhan18 nick ne oyunda senin bro.
Benim bahsettiğim Build fırlatmalı için sağlam. Sen melee silah yapmayi düşünüyorsan deneye deneye bulmalısın Build'ini. Genellikle melee silahlarda viral statu kullanmayı severim ben mesela. Kritik kendi başına yeterli gelmez. Kripath kullanmayı sevmediğim için hangi Build iyi gider bilemiyorum.
başka bi yerden yazan kişide Nikana tarzı yap baş tarafını yazdı aha hızlı seri seri olsun diyemi acaba.Yap parçaları daha yüksek krit itemleri olmaması lazım hatırladığım kadarıyla.
Başka bir yerden yazan kişide nikana tarzı yap baş tarafını yazdı aha hızlı seri seri olsun diye mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.