Warframe Kritik Zawlar Hala İş Yapabilir mi?

Fırlatmalı seviyorsan bu Build'i kullan, bana göre en kral exodia contagion zaw Build'i bu.
modlama bana ait.

Eki Görüntüle 1316859

Kritik zawlar iş yapıyor diyorsun yani bende şimdi statü zawı war kritik zaw yapayım Riven gelince.
Aynen Glaive tarzı silah hoslanirsan dokram iyidir eidolonda falan da iş yapar.

Bu parçalardan 36 oranlı kritik zaw çıkıyor yapayım mi sizce ne dersin?
Fırlatmalı seviyorsan bu buildi kullan, bana göre en kral Exodia Contagion Zaw buildi bu.
Modlama bana ait.

Eki Görüntüle 1316859
bu kritik zawı yapmayı düşünüyorum varmı parçalarda sıkıntı 36 oranda kritik oran var ?
kritik zaw.png

Dosya Ekleri

• kritik zaw.png
    kritik zaw.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Benim bahsettiğim build fırlatmalı için sağlam. Sen melee silah yapmayi düşünüyorsan deneye deneye bulmalısın buildini. Genellikle melee silahlarda viral statu kullanmayı severim ben mesela. Kritik kendi başına yeterli gelmez. Kripath kullanmayı sevmediğim için hangi build iyi gider bilemiyorum.

Benim bahsettiğim Build fırlatmalı için sağlam. Sen melee silah yapmayi düşünüyorsan deneye deneye bulmalısın Build'ini. Genellikle melee silahlarda viral statu kullanmayı severim ben mesela. Kritik kendi başına yeterli gelmez. Kripath kullanmayı sevmediğim için hangi Build iyi gider bilemiyorum.

Tamam bu parçaları yapıp deneyeceğim o zaman.

Başka bir yerden yazan kişide nikana tarzı yap baş tarafını yazdı aha hızlı seri seri olsun diye mi acaba?

Parçaların özellikleri görmeden bir şey diyemem hocam. Hızlı olanların damagesi az oluyordu ağırlara göre.
İstersen bekle akşam bir bakayım bende ona göre net bir şey söyleyim sana hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı