Oyunu hiç bilmiyorum ama fotoğrafları ilgimi çekti.
Böyle rank kasmalı bir oyun mu? Tek başına oynamak sarar mı söyler misiniz, kısacası oynamaya değer mi?
Zamanında 3-5 gün berbat bilgisayarımla 15 FPS oynadım ona rağmen 60 saat yapacak kadar sardı. Kesinlikle oynanır.Oyunu hiç bilmiyorum ama fotoğrafları ilgimi çekti.
Böyle rank kasmalı bir oyun mu? Tek başına oynamak sarar mı söyler misiniz, kısacası oynamaya değer mi?
250 saat kadar Warframe oynadım. PvE canavar kesmeyi seviyorsan harika bir oyun. Üstüne yaratık yağıyor ve onları kılıcınla silahınla biçiyorsun. Grafik olarak 10/10 bir oyun. İçerik olarak zayıf.
Bence oyunda bir şeyler yapmış olma duygusu (muhtemelen dopamin) çok iyi verilmiş. O sebeple iyi hissettiriyor.Sol tık basma Simulator. Ne doğru dürüst loot sistemi var ne açık dünya. Çok canavar kesmek isteyen adam gider zaten Left 4 Dead 2 oynar.
Sana önerim oyunda gerçek para ile alınan bir para var Platinum diye. Boş vakitlerinde Prime item kasıp satabilirsin.
Bence oyunda bir şeyler yapmış olma duygusu (muhtemelen dopamin) çok iyi verilmiş. O sebeple iyi hissettiriyor.
Oyunda PvP mi varmış. Full PvE oynadım epey sarıyor bence.PvP'si sarar diye indirdiğim bir oyundu hayal kırıklığına uğramıştımsiliyordum tam PvE'de bakayım hakkını yemeyeyim dedim o günden beri girmedim.
Oyunda PvP mi varmış. Full PvE oynadım epey sarıyor bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.