Hocam aslında peki client kısmını geçerek direk oyuna girmek mümkün mü?Dalgınlığımdan neredeyse açıklama yerine çözüm yazmışım. 9 yıllık Warframe oyuncusuyum, maalesef minimum Directx 10 destekliyor. Onun içinde internetten bir sürü konfigürasyon ayarları olsa dair boş yere denemeyin, client kabul etmiyor.![]()
Çok geç saatlerce bekleyip yükledim bileLinkte ki yazı 2018'e ait ve kaldırıldığı yazıyor. Yani oyunu yüklesen bile hata verecek. @Lady Hellbender Hocam ayrıca 10 yıl "vaov" bir süre. Karakterinizin dış görünüşü nasıl Full Prime değil mi? Görmek isteriz açıkçası.
Tabii ki. Frame'lerden bi' tanesi olan Chroma Prime atıyorum, konu kirliliği olmasın.Hocam ayrıca 10 yıl "vaov" bir süre. Karakterinizin dış görünüşü nasıl Full Prime değil mi? Görmek isteriz açıkçası.
Bi bize nasip olmadı be hocam şu oyunu oynamakTabii ki. Frame'lerden bi' tanesi olan Chroma Prime atıyorum, konu kirliliği olmasın.
![]()
Açık sözlü olmak istiyorum, zamanında hele ki 2011 yıllarında Warframe bile dahil rahat oynatacak bilgisayarım bile yoktu. Binlerce konfigürasyon ayarlarını denesem ve pek OC destekli olmayan bir kartıma ayar çeksem bile çalıştıramıyorum. Hani çalıştırabiliyordum da cidden oynanmayacak derecesindeydi. Düşük FPS ile oyundaki savunma modundayken iki de bir oyundan atıyordu, çok oynadığımda mavi ekran hatası veriyordu veya yeniden başlatıyordu vesaire. Aynı senin şu an yaşadığın durumunu yaşadım. Ee, peki bu durumda ne yaptım? Üniversitemi bitirdim, yazın çalışıp kendimi geliştirdim. Mezun sonrasında bir işe girip para biriktirdim ve adam akıllı bir sistem topladım ve zamanında "Şu oyunu şimdilik alayım da ilerleyen dönemde sistem topladığımda oynarım, bari köşede değerlensin." diyerek şu ana kadar stokladığım ne oyun varsa tek tek oynuyorum. En basit örneği vermem gerekirse Rust oyunu zamanında 30 liraya almışken, şimdilik fiyatı 208 liraBi' bize nasip olmadı be hocam şu oyunu oynamak![]()
14 Yaşında nasıl para biriktireyim bekleyeyim?Açık sözlü olmak istiyorum, zamanında hele ki 2011 yıllarında Warframe bile dahil rahat oynatacak bilgisayarım bile yoktu. Binlerce konfigürasyon ayarlarını denesem ve pek OC destekli olmayan bir kartıma ayar çeksem bile çalıştıramıyorum. Hani çalıştırabiliyordum da cidden oynanmayacak derecesindeydi. Düşük FPS ile oyundaki savunma modundayken iki de bir oyundan atıyordu, çok oynadığımda mavi ekran hatası veriyordu veya yeniden başlatıyordu vesaire. Aynı senin şu an yaşadığın durumunu yaşadım. Ee, peki bu durumda ne yaptım? Üniversitemi bitirdim, yazın çalışıp kendimi geliştirdim. Mezun sonrasında bir işe girip para biriktirdim ve adam akıllı bir sistem topladım ve zamanında "Şu oyunu şimdilik alayım da ilerleyen dönemde sistem topladığımda oynarım, bari köşede değerlensin." diyerek şu ana kadar stokladığım ne oyun varsa tek tek oynuyorum. En basit örneği vermem gerekirse Rust oyunu zamanında 30 liraya almışken, şimdilik fiyatı 208 lira. Özet olarak; hayalin varsa peşinden koş, olmuyor diye pes etme. Neyse ki çok uzun yazmışım, hadi selametle.
Yahu biz seni 21 yaşındasın sanıyorduk, profilinde öyle yazıyor çünkü.14 yaşında nasıl para biriktireyim bekleyeyim?
Yahu biz seni 21 yaşındasın sanıyorduk, profilinde öyle yazıyor çünkü.![]()
Gerçekten bir yolu olsaydı emin olun söylerdik. Launcher üzerinden bypass gibi yöntemler vesaire olsa zaten çalıştırmaz çünkü DirectX 9 desteği yok. Bak, kesildi demiyorum direkt desteği yok yani kaldırdılar.Acaba bu oyunu oynamamın hiçbir yolu yok mu? Yani Launcher ekranını geçmek gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.