Wargods güvenilir mi?

EsatKa

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2023
Mesajlar
5.227
Makaleler
2
Çözümler
23
Herkese merhaba, bugün CS 1.6 oynarken hile olmamama rağmen beni hileci sandılar ve wargods indirip taratmamı istediler, wargods.ru sitesinden (galiba kendi sitesi.) İndirip tarattım, bir sorun olmadığı söylediler hile konusunda, ama bana sorun yok dedikleri anda oyunda FPS 200-300'den 100-200'lere düştü. Bu yazılım güvenilir mi? Bilgisayara daha yeni format attım, antivirüslerle uğraşmak istemiyorum çünkü virüsü silip silmediği konusunda içim rahat etmiyor, gene format atmalı mıyım?
 
Aynı durumu birebir yaşadım. CS 1.6 oynarken bir yönetici benden bu programı kurmamı istedi, neyse kurdum baktı temiz çıktı sonra oyuna bir girdim 20-30 FPS yok olmuştu. Format attım anca kurtuldum daha da yüklemem bu programı.
 
Boşuna Wargods vermişsin. Yani en azından şimdilik kurtulmuşun ama şunu söyleyeyim.

O adamlar yarın öbür gün senden Wargods ile de yetinmeyecekler ve TW isteyecekler, bu çok muhtemeldir. Senin bilgisayarına girip inceleyecekler :) Bilgisayarıma sokarım diyorsan senin bileceğin iş tabiki.

Ben asla hile kullanmıyorum ama asla Wargods vermem.

Çünkü oyunda Steam olmayanları tamamen banlayamıyorlar. Modem resleyip dönüyorsun. Sadece tek bir swnin banını açamadım, sw ismi vermek istemiyorum. Güzel sistem kurmuşlar sadece o swnin banı asla kalkmıyor :) Belki kaldıran vardır tabi orasını bilemem.

Bence CS:GO başla. Bence en iyisi CS:GO.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
wargods versende bir şey değişmiyor hileler wargodstan geçiyor :D
 

Geri
Yukarı