Cüceleri tam olarak çözemedim. Açıkçası çok da vakit harcamadım. Ama başlanacaksa Ungrim ile deneyebilirsiniz. Varsa DLC'si Ironbrow da olabilir.
Ama fareler

bambaşka bir deneyim. Şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Ikit bambaşka bişe. Yoksa pestilents de olur ama başlangıcı çok zor. Ayrıca Eshin, Ikit'ten daha güçlü mekaniklere sahip. Moulder hakkında çok bir bilgim yok. Çok oynamadım onla.
Fareler ile oynamak başka ırklara oynamaya hiç benzemez. Yenmek için yenilmek, güçsüz fareleri düşmanın önüne yem olarak atmak, bunlar normal şeyler. Her şeyi hemen geliştirmemek, yemek stoğunu doğru kullanmak ya da loyalty mekaniğini çözmek de lazım.
Weapons team army ile oynamak çok zevkli. Fakat biraz savaş alanında makro bilmek lazım. Öyle dümdüz kafa atarak değil de tam bir pislik gibi oynamak gerekiyor.
(geçmişi yad etmek için yeniden izliyorum

)))
Yukarıda beni TTW'a başlatan arkadaşın Ikit videosunu atıyorum. Sadece izleyerek çok şey öğrenebilirsiniz Ikit hakkında. Çok fazla güncelleme geldi. 5 yıl önceki video. TTW 2 için yeni içerik bulmak çok zor.
Ama dediklerini anlayarak ve savaş haritasında yaptıklarını inceleyerek çok rahat bir şekilde legendary zorluğunda çok rahat oynayabildiğimi söyleyebilirim. Size de yardımcı olacaktır.