Warhammer 2 imparatorluk ile oynamak neden çok zor?

Makaleler
1
Yer
Antalya
4-5 campaign durmadan Altın Tarikat factionu olarak oyuna giriyorum bir türlü oyunda genişleyemiyorum. Güneyde orklar baskıya tutuyor sağda ise vampirler. Diplomaside adamlara 20K Altın veriyorum onu bile kabul etmiyorlar. 300-400 birimlik 5-6 ünit ile birlikte vampir lordlara giriyorum fakat 2 ünite sahip 100-150 vampir adamlar darmaduman ediyor beni. İmparatorluk yeni oyuncular için çok mu zor genel olarak yoksa ben mi oynayamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi TTW2'de AI çok agresif. O nedenle insanlar ile oynamak ya da daha doğru bir tabirle dört tarafı düşmanla çevirili faction'la oynamak çok zor olur. High Elf'leri özellikle de Tyrion'u başlangıç için seçebilirsiniz. Çok daha rahat bir campaign'dir. Ayrıca Legend of Total War kanalını YT'dan takip edin.

Şimdi TTW2'de AI çok agresif. O nedenle insanlar ile oynamak ya da daha doğru bir tabirle dört tarafı düşmanla çevirili faction'la oynamak çok zor olur. High Elf'leri özellikle de Tyrion'u başlangıç için seçebilirsiniz. Çok daha rahat bir campaign'dir. Ayrıca Legend of Total War kanalını YT'dan takip edin.

Elf fraksiyonları pek ilgimi çekmiyor. Onun yerine skaven ya da cüceler başlangıç için iyi midir?

Cüceleri tam olarak çözemedim. Açıkçası çok da vakit harcamadım. Ama başlanacaksa Ungrim ile deneyebilirsiniz. Varsa DLC'si Ironbrow da olabilir.

Ama fareler :) bambaşka bir deneyim. Şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Ikit bambaşka bişe. Yoksa pestilents de olur ama başlangıcı çok zor. Ayrıca Eshin, Ikit'ten daha güçlü mekaniklere sahip. Moulder hakkında çok bir bilgim yok. Çok oynamadım onla.

Fareler ile oynamak başka ırklara oynamaya hiç benzemez. Yenmek için yenilmek, güçsüz fareleri düşmanın önüne yem olarak atmak, bunlar normal şeyler. Her şeyi hemen geliştirmemek, yemek stoğunu doğru kullanmak ya da loyalty mekaniğini çözmek de lazım.

Weapons team army ile oynamak çok zevkli. Fakat biraz savaş alanında makro bilmek lazım. Öyle dümdüz kafa atarak değil de tam bir pislik gibi oynamak gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(geçmişi yad etmek için yeniden izliyorum :))))

Yukarıda beni TTW'a başlatan arkadaşın Ikit videosunu atıyorum. Sadece izleyerek çok şey öğrenebilirsiniz Ikit hakkında. Çok fazla güncelleme geldi. 5 yıl önceki video. TTW 2 için yeni içerik bulmak çok zor.

Ama dediklerini anlayarak ve savaş haritasında yaptıklarını inceleyerek çok rahat bir şekilde legendary zorluğunda çok rahat oynayabildiğimi söyleyebilirim. Size de yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı