WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Epic Games 2'den aldım ve birkaç DLC satın aldım onun dışında ücretsiz olan her şeyi indirdim. Orklar yok ama. Nasıl alabilirim?
Hocam galiba 1. oyun gerekliymiş.Mortal empires campaign'den ekran görüntüsü iletebilir misiniz? 3. oyunu alanların 1 ve 2 almadan oynayabildiklerini biliyorum. Ama 2 için kesin bir bilgim yok.
Çok ilginç. Sadece Vortex Campaign'deki lordlar var ama onlar da eksik. Bayağı eksik. Allarielle, Ikit, Snitch, Hellebron hani eksik olsalar bile portreleri olur ve üzerinde mor bir kuşak olur normalde.Hocam galiba 1. oyun gerekliymiş.
Eki Görüntüle 2388851
Hocam ilk oyunu aldım geldi.Çok ilginç. Sadece Vortex Campaign'deki lordlar var ama onlar da eksik. Bayağı eksik. Allarielle, Ikit, Snitch, Hellebron hani eksik olsalar bile portreleri olur ve üzerinde mor bir kuşak olur normalde.
Eki Görüntüle 2425869
Gorbad'da olduğu gibi. Hiç bilemedim.
Ayrıca bir tane bile sadece mortal empires lordu yok. Britler var, cüceler var ama lordları eksik. Gösterimde güncelleme yapmış olabilirler. Hani mor kuşaklı olarak da göstermiyor olabilirler ama hiç sadece mortal empires lordu olmaması beni doğru campaign'in seçildiği konusunda şüphelenmeye itiyor. Tüm FLC lordları var hiç bir lord olmasa Orclar için Wurzag olmalı. Bir daha kontrol edebilir misiniz?
Epic'ten edindiyseniz steps of isha eklentisini kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.