Warner Bros'dan büyük rezillik, Rusya'da satış yapmadığı oyun Rusça dil desteğiyle çıkış yapacak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm firmalar uygulamıyor. Baldur's Gate 3 Rusya'da da satıyor. Bir tane linç haberi görmedim bunun hakkında. Tabi satıp satmayacakları kendi bilecekleri iş.
Tüm firmalar derken mübalağa yaptım, sadece oyun sektöründen bahsetmedim zaten.
 
Bizde de fragmanı Türkçe yapıp oyuna Türkçe desteği koymuyorlar.
 
Warner Bros. Büyük bir rezilliğe imza attı arkadaşlar. Biliyorsunuz Rusya-Ukrayna savaşı var. Rusya büyük çoğunlukla haksız görüldüğü için Rusya'ya ambargo uyguluyor çoğu firma ve oyunlarını satmıyor. Warner Bros.'da Mortal Kombat 1 oyununu Rusya'ya satmayacak. Yani Rusya'dan gelir elde edemeyecek. Peki ne oluyor da Warner Bros. Rusya'dan hiç gelir elde edemeyeceği Mortal Kombat 1 oyununu Rusça dil desteği getiriyor. Oyunu kime satacaksın kimden gelir elde edeceksin? Gurbetçi Ruslara mı? Büyük rezillik hiç gelir elde edemeyeceğin ülkeye Rusça dil desteği getirmek bu ne demek adamlar korsan indirecek satın alması için başka imkan yok Rusça dil desteğiyle bedava oynayacak. Warner Bros. Gurbetçi Ruslar'dan ya da ne zaman ambargoyu bitireceğin belli olmadığı Rusya'ya Rusça dil desteği getiriyorsun gelir elde edemeyeceksin oyunlarda neden Türkçe dil desteği yok büyük rezillik. Fiyatıyla konuşulan Mortal Kombat 1'de gözden kaçan bu konu büyük rezillik Türk kullanıcıları için. Gelir elde edemeyeceğin ülkeye Rusça dil desteği koy. Türkiye'de az da olsa gelir elde edebileceğin ülkeye dil desteği koyma. Warner Bros.'ı buradan kınıyorum. Demek ki Türkçe dil desteği için sadece ekonomik nedenlerden gelmiyormuş. Yoksa gelir elde edemeyeceği ülkeye Rusça koyacağına bu Rusça'ya harcayacağı parayı Türkçe dil desteğine harcayabilirdi. Büyük bir rezillik yapmış Warner Bros.

Warner Bros. Yayınladığı Mortal Kombat 1 oyunu gördüğünüz gibi Rusya'da satışı yok ve bu gidişle uzun süre olmayacak.


Beyefendiler Rusya'dan hiç gelir elde edemeyeceği oyuna bedavadan Rus oyuncularına korsan indirsin diye Rusça dil desteği armağan etmiş. Rezil firma. Türkçe koyardın onun yerine.


Başlığa büyük rezillik ve defalarca rezillik yazman bayağı komik olmuş. Türkçe diyorsunda satış gelirinin %1 bile olamayacak bir pazara neden yatırım yapsın ki (Türkiye). Eski Sovyet ülkelerine nasıl ulaşacak evet Rusça Azerbaycan'da da Rusça konuşuyor. Sadece Türkiye için neden Türkçe getirsinler.
Rusça dilini ekliyorsa demek ki yakın zamanda ambargoyu kaldıracak çünkü ambargoyu koyan kendisi.
Sana not: Azerice farklı bir dildir o dil Türkçe değildir.
Not: Cevap yazabilmek için tüm sayfayı okudum.
 
Hocam çok da saçma değil bir tek Rusya'da Rusça kullanılmıyor sonuçta ama oyuna 1100 lira öde Türkçe olmadın oyna orası ayrı bir rezalet.
 
1 2 sene sonrasına büyük yatırım bu savaş zaten bitecek.
 
Warner Bros büyük bir rezilliğe imza attı arkadaşlar. Biliyorsunuz Rusya-Ukranya savaşı var. Rusya büyük çoğunlukla haksız görüldüğü için Rusya'ya ambargo uyguluyor çoğu firma ve oyunlarını satmıyor. Warner Bros'da Mortal Kombat 1 oyununu Rusya'ya satmayacak. Yani Rusya'dan gelir elde edemeyecek. Peki ne oluyor da Warner Bros Rusya'dan hiç gelir elde edemeyeceği Mortal Kombat 1 oyununu Rusça dil desteği getiriyor. Oyunu kime satacaksın kimden gelir elde edeceksin? Gurbetçi Ruslara mı? Büyük rezillik hiç gelir elde edemeyeceğin ülkeye Rusça dil desteği getirmek bu ne demek adamlar korsan indirecek satın alması için başka imkan yok Rusça dil desteğiyle bedava oynayacak. Warner Bros gurbetçi Ruslar'dan ya da ne zaman ambargoyu bitireceğin belli olmadığı Rusya'ya Rusça dil desteği getiriyorsun gelir elde edemeyeceksin oyunlarda neden Türkçe dil desteği yok büyük rezillik. Fiyatıyla konuşulan Mortal Kombat 1'de gözden kaçan bu konu büyük rezillik Türk kullanıcıları için. Gelir elde edemeyeceğin ülkeye Rusça dil desteği koy. Türkiye'de az da olsa gelir elde edebileceğin ülkeye dil desteği koyma. Warner Bros'ı buradan kınıyorum. Demek ki Türkçe dil desteği için sadece ekonomik nedenlerden gelmiyormuş. Yoksa gelir elde edemeyeceği ülkeye Rusça koyacağına bu Rusça'ya harcayacağı parayı Türkçe dil desteğine harcayabilirdi. Büyük bir rezillik yapmış Warner Bros.

Warner Bros yayınladığı Mortal Kombat 1 oyunu gördüğünüz gibi Rusya'da satışı yok ve bu gidişle uzun süre olmayacak.



Beyefendiler Rusya'dan hiç gelir elde edemeyeceği oyuna bedavadan Rus oyuncularına korsan indirsin diye Rusça dil desteği armağan etmiş. Rezil firma. Türkçe koyardın onun yerine.


Korsan ulaşılabilir oyuna
 
Hocam; linç ediliyorum demişsiniz de burada durum gayet açık. Rusça'nın yok sayılmayacak kadar fazla konuşulduğu 15'ten fazla ülke var Dünya üzerinde. Şive falan da değil direkt bildiğimiz Rusça, Türkçede aynı durum söz konusu değil. Siz Türkiye'den Nahçıvan'a geçtiğiniz an dillerin benzerlik seviyesi neredeyse yarı yarıya düşüyor. Kaldı ki Rusça'yı konuşan sadece 140 milyonu Rusya'da olmak üzere 300 milyona yakın insan var. Siz bu 160 milyon insanı hiçe sayıp "azınlık" diyorsunuz. Hadi bunu da geçtim, adamlar isterse "Türkiye, Kıbrıs'ı işgal ediyor" diyerek Kıbrıs Türkleri için oyuna Türkçe ekleyerek oyunu Türkiye'de satışa da koymayabilir. Kendi mülkleri üzerinde aldıkları kararları yargılamak bize düşmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı