WARP, 1.1.1.1 güvenilir mi?

Güvenilir, Cloudfare tarafından sağlanıyor. Cloudfare o kadar büyük bir şirket ki bu site ve diğer milyonlarca sitede güvenlik için kullanılıyor. Yani kısacası güvenilir. Sitesini aşağıya bıraktım. GoodbyeDPI öneririm. WARP ping yapabilir.

Normalde hiçbir VPN hizmeti güvenilir değil ama insan mecbur kalınca virüs falan dinlemiyor.

Hocam yanlış bilgi vermeyi bırakın Proton Kaspersky gibi VPN'ler güvenilir ismi cismi belli olmayan VPN'leri kullanmayın yeter 1.1.1.1 Cloudflare'ın yani güvenilir.

Hocam yanlış bilgi vermeyi bırakın Proton Kaspersky gibi VPN'ler güvenilir ismi cismi belli olmayan VPN'leri kullanmayın yeter 1.1.1.1 Cloudflare'ın yani güvenilir.
Yanlış bilgi yok ortada. Söz konusu şirketler senin bilgilerini 3. Şahıslara satmayacağına veya herhangi bir güvenlik açığı oluşmayacağına dair %100 garanti mi veriyor?

Bence de hiç biri güvenilmez. El mecbur kullanıyoruz, artık holdingi veya cihazında uygunsuz resmi olanlar düşünsün. 😅

Yanlış bilgi yok ortada. Söz konusu şirketler senin bilgilerini 3. şahıslara satmayacağına veya herhangi bir güvenlik açığı oluşmayacağına dair %100 garanti mi veriyor?

Bence de hiçbiri güvenilmez. El mecbur kullanıyoruz, artık holdingi veya cihazında uygunsuz resmi olanlar düşünsün. 😅

Bazıları anlamıyor ama bu beni ilgilendirmiyor ben uyarımı geçerim giderim kullanıp kullanmamak insanlara kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı