Furkann368
Centipat
Daha fazla
Proton vpn kullanın sorun çözülecektir.Dostlar Discord'daki sunuculara giremiyorum, WARP VPN kullanıyorum.
Nedenini bilmiyorum ancak durum böyle maalesef. Tek çözüm başka bir VPN kullanmak veya GoodbyeDPI kurmak. Tavsiyem GoodbyeDPI Turkey versiyonunu kurmanız yönünde olur.
Hocam GoodbyeDPI nasıl kurarım ve nasıl çalışıyor?
Rehbere bakarak. Sorun yaşarsan yardımcı olabiliriz.Hocam GoodbyeDPI nasıl kurarım ve nasıl çalışıyor?
@Furkann368Aylardır yaşadığım tek sorun. Sorun warpta. VPN değişmenize gerek yok sadece adımları takip edin.
Görev yöneticinizin sağ tarafında bulunan ok işaretine tıklayın. > WARP işaretini seçin > Ayarlar sekmesine tıklayın. > Warp özellikli 1.1.1.1 yerine 1.1.1.1 adlı kutucuğu tikleyin.
Ayrıyetten bu sorun Roblox gibi oyunlarda hata almanızı ve yavaş oynayışınızı en az 10 kat hızlandıracak. Kesin
Sorun WARPta <3
Aylardır yaşadığım tek sorun. Sorun WARP'ta. VPN değişmenize gerek yok sadece adımları takip edin.
Görev yöneticinizin sağ tarafında bulunan ok işaretine tıklayın. > WARP işaretini seçin > Ayarlar sekmesine tıklayın. > WARP özellikli 1.1.1.1 yerine 1.1.1.1 adlı kutucuğu tikleyin.
Ayrıyeten bu sorun Roblox gibi oyunlarda hata almanızı ve yavaş oynayışınızı en az 10 kat hızlandıracak. Kesin
Sorun WARP'ta <3
GoodbyeDPI hayat kurtarır 1 ay once actım hıc vpn warp dns ugrasmıyorum pc actıgım an gırıyorum devam öneririmDostlar Discord'daki sunuculara giremiyorum, WARP VPN kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.