WARP düzgün çalışmıyor

onursqw

Femtopat
Daha fazla  
Yaklasik 3 aydir PC'de Cloudflare WARP kullanıyorum ve yakin zamanda kullanilmaz hale geldi. WARP'i actigimda internetim olmasi gerekenden fazla yavasliyor ve IPv4 DNS sunucusunu 1.1.1.1 yapmasi gerekirken 127.0.2.2 yapiyor. Degistirdigimde tekrar ayni hale geliyor. Yardimci olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG-20241102-WA0002.jpg
    IMG-20241102-WA0002.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 48
Yaklasik 3 aydir PC'de Cloudflare WARP kullanıyorum ve yakin zamanda kullanilmaz hale geldi. WARP'i actigimda internetim olmasi gerekenden fazla yavasliyor ve IPv4 DNS sunucusunu 1.1.1.1 yapmasi gerekirken 127.0.2.2 yapiyor. Degistirdigimde tekrar ayni hale geliyor. Yardimci olur musunuz?

WARP'i açınca bende de yavaşlıyor internet zaten bildiğim normal bir şey.Cloudflare açılınca bildiğim İP'yi değiştiriyor ve 127.0.2.2 yapıyor.

Roblox oynamak icin kullanıyorum ve belki duzelir diye WARP+ bile aldim fakat hiçbir şey degismedi yine 500ms arasi aliyorum internetimde normalde cok kotu degil yaklasik 200Mbps filan Proton VPN kullanmayi denedim onunda pek bir farki yok yapacak bir şeyin olmadigini dusunuyorum artik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı