WARP ile Valorant - CS 2 gibi oyunlara girilmesi sorun olur mu?

koffyxx1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Roblox DC falan girmek için WARP kullanıyorum bu açıkken Valorant, CS gibi Online oyunlara girsem bir sorun yaratır mı?

Bazı oyunlara giriliyor fakat yüksek ping oluyor.

Yükleme hızına vs. etki etmiyor ama belli bir zaman sonra deliriyor. Bazı siteler ve serverlerde (oyun) aşırı ping ve yavaşlama oluyor. Mesela ben WARP açık iken Steam'daki bir oyunun benzer oyunlar kategorisinde gezinemiyorum, resimler yüklenmiyor.

WARP'ı direkt olarak kullanmamalısınız. WARP'ı Zero Trust özelliğiyle kullanmalısınız yani ihtiyaçlarınız doğrultusunda her programa özel olarak ayarlamanız gerekiyor. Örneğin WARP'ı sadece discorda özel çalıştıracaksanız zero trust ayarlarını ona göre yapmalısınız veya robloxa göre, böylece WARP yazılımı sadece roblox ve discord üzerinde çalışacak diğer internetinize dokunmayacak.

WARP'ı direkt olarak kullanmamalısınız. WARP'ı Zero Trust özelliğiyle kullanmalısınız yani ihtiyaçlarınız doğrultusunda her programa özel olarak ayarlamanız gerekiyor. Örneğin WARP'ı sadece discorda özel çalıştıracaksanız zero trust ayarlarını ona göre yapmalısınız veya robloxa göre, böylece WARP yazılımı sadece roblox ve discord üzerinde çalışacak diğer internetinize dokunmayacak.
Uygulama içinden ucretsiz olarak yapiliyor mu bu.

Hocam tutorial'i var mı

WARP'ı direkt olarak kullanmamalısınız. WARP'ı Zero Trust özelliğiyle kullanmalısınız yani ihtiyaçlarınız doğrultusunda her programa özel olarak ayarlamanız gerekiyor. Örneğin WARP'ı sadece Discord'a özel çalıştıracaksanız Zero Trust ayarlarını ona göre yapmalısınız veya Roblox'a göre, böylece WARP yazılımı sadece Roblox ve Discord üzerinde çalışacak diğer internetinize dokunmayacak.

Peki bunu nasıl yapabilirim?

Uygulama içinden ucretsiz olarak yapiliyor mu bu.
Hocam tutorial'i var mı
Peki bunu nasıl yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı