WARP mı, GoodbyeDPI mı?

YasinEren

Decapat
Daha fazla  
Bunu soruyorum çünkü artık çok sıkıldım. Roblox oynamak istiyorum ve erişim engeli de kalkacak gibi durmuyor WARP ile girmeyi 2 defa denedim ilk denemem erişim engelinden birkaç hafta sonra olmuştu o zaman girebiliyordum. Sonra WARP'ı sildim ve uzun bir süre geçti sonra dün tekrar indirdim ve Roblox'a girmeyi denedim. Uygulamayı açtı ama içinde bir oyuna girmeyi denediğimde oyun açılmadı ve GoodbyeDPI ile girilebildiğini gördüm ama denemekten çekiniyorum. Birileri çıkıp Bitcoin mining yapıyor arka planda yazmış o yüzden arada kalmış durumdayım. Sizce hangisini kullanmalıyım?

ByeDPI uygulama ama Zapret arka planda çalışıyor, ByeDPI arkada sürekli açık bir uygulama.

Bir de Zapret'i modeme kurdum ben. Yani cihazlarımda hiç ekstra güç tüketimi yok.
O siyah pencerenin açık kalmasından bahsediyorsan ByeDPI da servis olarak arkaplanda çalışabiliyor.

Ekstra güç tüketme işine katılmıyorum hocam bu programlar neredeyse hiç bir şey harcamıyor. O mantıkla bakarsak modeme ekstra güç tükettiriyorsun Zapret kurarak. Bunlar göz ardı edilir şeyler. Zapret'in modeme kurulması güzel tabi tercih sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…