WARP mı, GoodbyeDPI mı?

YasinEren

Decapat
Daha fazla  
Bunu soruyorum çünkü artık çok sıkıldım. Roblox oynamak istiyorum ve erişim engeli de kalkacak gibi durmuyor WARP ile girmeyi 2 defa denedim ilk denemem erişim engelinden birkaç hafta sonra olmuştu o zaman girebiliyordum. Sonra WARP'ı sildim ve uzun bir süre geçti sonra dün tekrar indirdim ve Roblox'a girmeyi denedim. Uygulamayı açtı ama içinde bir oyuna girmeyi denediğimde oyun açılmadı ve GoodbyeDPI ile girilebildiğini gördüm ama denemekten çekiniyorum. Birileri çıkıp Bitcoin mining yapıyor arka planda yazmış o yüzden arada kalmış durumdayım. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Bunu soruyorum çünkü artık çok sıkıldım. Roblox oynamak istiyorum ve erişim engeli de kalkacak gibi durmuyor WARP ile girmeyi 2 defa denedim ilk denemem erişim engelinden birkaç hafta sonra olmuştu o zaman girebiliyordum. Sonra WARP'ı sildim ve uzun bir süre geçti sonra dün tekrar indirdim ve Roblox'a girmeyi denedim. Uygulamayı açtı ama içinde bir oyuna girmeyi denediğimde oyun açılmadı ve GoodbyeDPI ile girilebildiğini gördüm ama denemekten çekiniyorum. Birileri çıkıp Bitcoin mining yapıyor arka planda yazmış o yüzden arada kalmış durumdayım. Sizce hangisini kullanmalıyım?

GoodbyeDPI kullanabilirsin kodları açık bir şekilde paylaşılıyor bir sorun olsaydı elbet çıkardı ortaya.

Uzun zamandır GoodByeDPI kullanıyoruz oyunda guild olarak yaklaşık 100 kişiye yakın. WARP denedim ancak bende MMO tarzı bir çok oyunda lag yaptı kullanmadım.

GoodbyeDPI russia kullanırsanız daha etkili ve daha iyi olur. Ayrıca 0.2.2 kullanın sürüm olarak. Rusya sürümünü kullanmak içinde indirilen dosyayı RAR'dan çıkartın ve X86_64 klasörüne tıklayıp üstteki X86_64'ün yanına bu kodu aynen yapıştırın.

/goodbyedpi.exe -1 --wrong-chksum --set-ttl 5 /

Ardından entere basıp açılan CMD'yi işlemleriniz, oyununuz bitmeden kapatmayın.

Ayrıca programı hep çalıştırmak için bu kodu aynı yere yazacaksınız bundan dolayı kodu kaydedin.

DNS sunucularını 8.8.8.8
8.8.4.4 yapmayı unutmayın.
Ağ>ethernet>dns sunucuları.

Dosya Ekleri

• Screenshot_387.png
    Screenshot_387.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 26
ByeDPI test yapmıyor ki ama. Zapret ile test yapıp çalışan parametreleri bulabiliyorsunuz.
O da doğru. Ama ByeDPI için kullandığım parametrenin işe yaramadığı yer görmedim. ByeDPI uygulama özelinde kullanılabildiği için benim favorim. Sonra Zapret gelir. Herkes GoodbyeDPI'ı biliyor reklamı çok yapıldığı için.

O da doğru. Ama ByeDPI için kullandığım parametrenin işe yaramadığı yer görmedim. ByeDPI uygulama özelinde kullanılabildiği için benim favorim. Sonra Zapret gelir. Herkes GoodbyeDPI'ı biliyor reklamı çok yapıldığı için.
ByeDPI uygulama ama Zapret arka planda çalışıyor, ByeDPI arkada sürekli açık bir uygulama.

Bir de Zapret'i modeme kurdum ben. Yani cihazlarımda hiç ekstra güç tüketimi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı