Çözüldü WARP, VPN midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rid

Hectopat
Daha fazla  
2 tane seçenek var bunlar VPN mi yoksa sadece DNS mi değiştiriyor? Ayrıca daha hızlı yazıyor söylediği gibi gerçekten hızlı mı yoksa download hızım düşer mi?

Screenshot_20240805_232901_1111.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En üstteki 1.1.1.1 DNS'dir, telefon ve bilgisayar üzerinden ek bir ayara gerek olmadan DNS adersinizi değiştirmenizi sağlar.
VPN kullanmak istiyorsanız WARP seçeneğini seçmelisiniz.
Hız olarak 100 Mbps'lik fiber internetimle WARP kapalı ortalama olarak 95 Mbps alırken, WARP açık şekilde neredeyse bu sonuçlarla aynı değerler alıyorum. İnternet hızımda gözle görülür derecede bir fark yaşamadım.
1.1.1.1 ile arasındaki fark WARP'ın VPN olması.
1.1.1.1 DNS ayaraları ile erişim engeli olan sitelere girme konusunda sıkıntı yaşarsınız. Ancak WARP'ta bu durum geçerli değildir.

En üstteki 1.1.1.1 DNS'dir, telefon ve bilgisayar üzerinden ek bir ayara gerek olmadan DNS adersinizi değiştirmenizi sağlar.
VPN kullanmak istiyorsanız WARP seçeneğini seçmelisiniz.
Hız olarak 100 Mbps'lik fiber internetimle WARP kapalı ortalama olarak 95 Mbps alırken, WARP açık şekilde neredeyse bu sonuçlarla aynı değerler alıyorum. İnternet hızımda gözle görülür derecede bir fark yaşamadım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı