1. hocam öncelikle adonis i tercih etmemin sebebi o dönemde indirimde olması idi markus gibi modeller yerine adonis i seçme sebebim ise ofis koltuğu istemiyor oluşumdu,bel ve boyun desteğinin ve kolçakların sabit olması ve görünümü bence oyuncu koltuğuna kıyasla kötü bunun yanında markus aldığım dönemde 2000tl daha pahalıydı.
2. garanti ver servis konusunda yorum yapamıyorum çünkü koltukla ilgili hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Sadece koltuk ilk geldiği gün içinden çıkan alyan anahtarı ile gönderilen alyan anahtarı uyumsuz idi bu durumu bildirdim 45 dk içinde talep edersem alyanı gönderebileceklerini bildirdiler fakat elimde 6 numara alayn olduğu için gerek duymadım
3.Malzeme konusunda bir uzman vs değilim fakat 6 ayda herhangi bir bozulma vs yok süngerleride ilk günkü kalite ve yumaşaklığı koruyor güzel bir kullanımla 5 yılı devirir diye tahmin ediyorum
4.Evet ayak uzatma desteği ile aldım ve sürekli olarak kullanıyorum genelde bağdaş kurarak ya da bir ayağımı altıma alarak oturuyorum bu esnada da ayaklarım desteğin üzerinde oluyor. ayak desteğinin tek eksisi biraz kısa olması dizimin 7-8 santim altında bitiyor ama yinede kullanışı bence
5. Boyum 174 kilom da 80-90 arası değişiyor şuan kolçaklar sökülmüş durumda iken rahat rahat bağdeş kurabiliyor ve yayılabiliyorum kolçaklar var iken bağdeş kurduğumda dizim kolçaklara sıkışabiliyordu.