Warrior Silver R5 5600X 1080p'de darboğaz olur mu?

Son düzenleme:
Hocam Gaming gende daha ucuza hazirbaistem bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Oraya baktınız mı? Bunun fiyatı bana biraz pahalı geldi.
3070 TUF ekran kartlı sistem. 11400F 5600XDEN çok az bir FPS kaybı olur diye düşünüyorum ama ekran kartı bariz daha iyi.

Evet bu daha iyi ama işlemcisi besler mi 3070'i?

1080p’de darboğaz olacağı kesin ama hangi boyutta olur bilemiyorum. Ayriyetten hazır sistemlerin parçalarını öyle bir seçiyorlarki ister istemez parçalarda değişiklik veyahut yükseltme yapmak durumunda kalıyorsun.

Sıvı soğutucu ben 120 ML Cooler Master aldım. İşimi görüyor. Onun dışında işini görecektir. ASUS GT 301 kasa biraz dar bir kasa. Recep hocam ekran kartını biraz yatırarak montaj ediyordu. Şahsen benim hoşuma gitmedi. Para vermişim kasa almışım çektiğim zahmet. Seni uyarmak istedim. Tabii ki de sistem kötü değil. Güle güle kullan.

Sıvı soğutucu ben 120 ML Cooler Master aldım. İşimi görüyor. Onun dışında işini görecektir. ASUS GT 301 kasa biraz dar bir kasa. Recep hocam ekran kartını biraz yatırarak montaj ediyordu. Şahsen benim hoşuma gitmedi. Para vermişim kasa almışım çektiğim zahmet. Seni uyarmak istedim. Tabii ki de sistem kötü değil. Güle güle kullan.

Peki kanka 280 Hz monitör alacağım da sabit 280 Hz oynayabilir miyim yüksek ayarlarda Valorant falan. Tabii ki sadece Valorant oynamayacağım o bilgisayarla 🙂

Peki kanka 280 Hz monitör alacağım da sabit 280 Hz oynayabilir miyim yüksek ayarlarda Valorant falan. Tabii ki sadece Valorant oynamayacağım o bilgisayarla 🙂

Arkadaşıma ince hesaptan 3600 +Palit 3060 sistem almıştık. 200 küsur FPS aldığını söyledi. Çok rahat oynarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı