3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 22 Kasım 2022 #1 Merhaba. Bu hatayı alıyorum. Bazı konulara baktım ancak ethernet bağlayın veya VPN'le deneyin vs. diyor. Bunları yapamam maalesef. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 1669138689250.png 482,8 KB · Görüntüleme: 151
Merhaba. Bu hatayı alıyorum. Bazı konulara baktım ancak ethernet bağlayın veya VPN'le deneyin vs. diyor. Bunları yapamam maalesef. Nasıl çözebilirim?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Kasım 2022 #2 308943 dedi: Merhaba. Bu hatayı alıyorum. Bazı konulara baktım ancak Ethernet bağlayın veya VPN'le deneyin vs. diyor. Bunları yapamam maalesef. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı olmadığı için olabilir. İnternetin zayıf kalıyordur belki. Çözüldü: Warzone 2.0 "connection failed" hatası Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Öncesinde normal oynayabiliyordum. www.technopat.net Şu konudaki çözüme de bir bakın. Artı 0 Eksi
308943 dedi: Merhaba. Bu hatayı alıyorum. Bazı konulara baktım ancak Ethernet bağlayın veya VPN'le deneyin vs. diyor. Bunları yapamam maalesef. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı olmadığı için olabilir. İnternetin zayıf kalıyordur belki. Çözüldü: Warzone 2.0 "connection failed" hatası Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Öncesinde normal oynayabiliyordum. www.technopat.net Şu konudaki çözüme de bir bakın.
KS KS 3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 22 Kasım 2022 #3 METANİC dedi: Kablolu bağlantı olmadığı için olabilir. İnternetin zayıf kalıyordur belki. Çözüldü: Warzone 2.0 "connection failed" hatası Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Öncesinde normal oynayabiliyordum. www.technopat.net Şu konudaki çözüme de bir bakın. Genişletmek için tıkla... Zayıf kalmaması lazım aslında. Tam güç çekiyor. METANİC dedi: Kablolu bağlantı olmadığı için olabilir. İnternetin zayıf kalıyordur belki. Çözüldü: Warzone 2.0 "connection failed" hatası Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Öncesinde normal oynayabiliyordum. www.technopat.net Şu konudaki çözüme de bir bakın. Genişletmek için tıkla... Modeme reset attım. Yine aynı hatayı alıyorum. Son düzenleme: 22 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Kablolu bağlantı olmadığı için olabilir. İnternetin zayıf kalıyordur belki. Çözüldü: Warzone 2.0 "connection failed" hatası Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Öncesinde normal oynayabiliyordum. www.technopat.net Şu konudaki çözüme de bir bakın. Genişletmek için tıkla... Zayıf kalmaması lazım aslında. Tam güç çekiyor. METANİC dedi: Kablolu bağlantı olmadığı için olabilir. İnternetin zayıf kalıyordur belki. Çözüldü: Warzone 2.0 "connection failed" hatası Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözebilirim? Öncesinde normal oynayabiliyordum. www.technopat.net Şu konudaki çözüme de bir bakın. Genişletmek için tıkla... Modeme reset attım. Yine aynı hatayı alıyorum.