Merhaba bu hatayı alıyorum. Ekran kartım GTX765M. Sanırım driver versiyonu eski kalıyor ama ilginç olan şu bir defa oynayabildim sonra oyundan attı ve bu hatayı vermeye başladı. Bazı yerlerde gereksinim düşürme gibi bir şey gördüm ama denememiştim, şu an da bulamıyorum. 425.31 WHQL sürücü kurulu şu anda.
Battle.net'ten mi yükledin? Bende o hatayı almıştım kaldırıp Steam'den yükledim benzer hatayı verdi cancel seçip devam ettim oldu. Kartım 6700XT. RX 580 kullanan bir arkadaşım da bu şekilde yaptı.
Battle.net'ten mi yükledin? Bende o hatayı almıştım kaldırıp Steam'den yükledim benzer hatayı verdi cancel seçip devam ettim oldu. Kartım 6700XT. RX 580 kullanan bir arkadaşım da bu şekilde yaptı.
Hocam ben ilk yüklediğimde oynadım 42 FPS civarı aldım. WZ 1 de 30-40 arası idi. 27-28 olduğu da oluyordu. BYpass yöntemi falan yok mu bu sürücü versiyonunun hocam?