Warzone 2.0 "GPU driver version" hatası

407144

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba bu hatayı alıyorum. Ekran kartım GTX765M. Sanırım driver versiyonu eski kalıyor ama ilginç olan şu bir defa oynayabildim sonra oyundan attı ve bu hatayı vermeye başladı. Bazı yerlerde gereksinim düşürme gibi bir şey gördüm ama denememiştim, şu an da bulamıyorum. 425.31 WHQL sürücü kurulu şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battle.net'ten mi yükledin? Bende o hatayı almıştım kaldırıp Steam'den yükledim benzer hatayı verdi cancel seçip devam ettim oldu. Kartım 6700XT. RX 580 kullanan bir arkadaşım da bu şekilde yaptı.

Battle.net'ten mi yükledin? Bende o hatayı almıştım kaldırıp Steam'den yükledim benzer hatayı verdi cancel seçip devam ettim oldu. Kartım 6700XT. RX 580 kullanan bir arkadaşım da bu şekilde yaptı.
İşte ilk başta bende cancel dedim oldu. Sonra attı ve bu olmaya başladı.

Hocam hatayı verdiğinde cancel veya o yoksa çarpıya basıl dener misiniz ?
Denedim hocam direkt kapanıyor. OK a basınca site açılıyor.

40-50 arası 720p low ayarlarda.

Ayrıca ben de oynadığımda 42 fps alıyordum.
Ne yapıyor hocam arkadaş oyunu patates grafik ayarlarında mı oynuyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl oynadığı beni ilgilendirmez ayrıca bu video ilk WZ.

İlk Warzone daha optimize edilmiş bir oyundu fakat hocam. Bu FPS'yi Warzone 2.0'da alabileceğini sanmıyorum.
Hocam ben ilk yüklediğimde oynadım 42 FPS civarı aldım. WZ 1 de 30-40 arası idi. 27-28 olduğu da oluyordu. BYpass yöntemi falan yok mu bu sürücü versiyonunun hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…