KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.028 Çözümler 11 17 Mart 2023 #1 Warzone 2.0 giriş ekranında donuyor, arkada sesler takılıyor, bir süre siyah ekranda kaldıktan sonra oyundan atıyor. Daha önce konu açtım, açtığım konuda bu hatayı vermiyordu ben kapatıyordum oyunu, şimdi biraz bekleyince bu hatayı vermeye başladı. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 1,4 MB · Görüntüleme: 44
Warzone 2.0 giriş ekranında donuyor, arkada sesler takılıyor, bir süre siyah ekranda kaldıktan sonra oyundan atıyor. Daha önce konu açtım, açtığım konuda bu hatayı vermiyordu ben kapatıyordum oyunu, şimdi biraz bekleyince bu hatayı vermeye başladı.
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 17 Mart 2023 #2 Dosyaları bir doğrulama yaptır düzelmez ise belgelerimde dosyası var CoD'un onu sil. Artı 0 Eksi
KS KS KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.028 Çözümler 11 17 Mart 2023 #3 Ersan59 dedi: Dosyaları bir doğrulama yaptır düzelmez ise belgelerimde dosyası var CoD'un onu sil. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Artı 0 Eksi
Ersan59 dedi: Dosyaları bir doğrulama yaptır düzelmez ise belgelerimde dosyası var CoD'un onu sil. Genişletmek için tıkla... Hala aynı.