Warzone 2 neden bu kadar zor?

Pushlt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Modern Warfare 2 oynuyorum, yani multiplayer kısmını orada çok çok iyi oynuyorum girdiğim oyunların hepsinde takımda en çok adam vuran hep ben oluyorum. İş Warzone olunca adam vuruyorum ama ilk 50'ye nadir girmişimdir. Tavsiyeleriniz var mı? Warzone 2 oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum.

Arkadaşlar Modern Warfare 2 oynuyorum, yani multiplayer kısmını orada çok çok iyi oynuyorum girdiğim oyunların hepsinde takımda en çok adam vuran hep ben oluyorum. İş Warzone olunca adam vuruyorum ama ilk 50'ye nadir girmişimdir. Tavsiyeleriniz var mı? Warzone 2 oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum.

Oyunda şans faktörü çok önemli her an her yere ölebiliyorsunuz biraz da şansınıza bağlı. Zamanla alışırsınız oyuna.

evet zor ama alışıcaksınız illa.

Ben de Multiplayer da dehşet oynuyorum ama Battle Royale kısmına gelince saçma sapan ölüyorum. Özellikle pusup ses kasanlar çok oluyor, tak diye çıkıp vuruyor. Ben de saçma sapan beklemeyi sevmiyorum. Sinir oldum, oynamıyorum bayadır.

Gamepad ile aim assistle oynayanlar yüzünden.
Bende xboxta oynuyorum aim asist açık ama yinede zor

Ben de Multiplayer da dehşet oynuyorum ama Battle Royale kısmına gelince saçma sapan ölüyorum. Özellikle pusup ses kasanlar çok oluyor, tak diye çıkıp vuruyor. Ben de saçma sapan beklemeyi sevmiyorum. Sinir oldum, oynamıyorum bayadır.
Bende warzonu bıraktım multiplayer oynuyorum adam vurabildiğim için daha eğlenceli

Pusmanız lazım hocam Warzone 2.0 da kazanmak için her gördüğünüze vurmayacaksınız. Alana oynayacaksınız. Çözüm budur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı