İsmi uygulama çalıştığı için ismi değiştiremezsin ki.Oyunu açıyosun maça başlamadan oyunu alta alıp oyun simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç modernwarfare.exe yazana sağ tıkla yeniden adlandır de modernwarfare1.exe yap tekrar oyuna geç oyna her girdiğinde bu işlemi yapmalısın yoksa oyundan atar. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bu işlemle 6-7 saat hiç oyundan düşmeden oynuyorum.
Bu sorun oyun kaynaklimi dedigin cozumu bende yapiyorum bazen cozum olmayabiliyor ram i yukselticem ama islemci yukseltme sansim yok.Oyunu açıyosun maça başlamadan oyunu alta alıp oyun simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç modernwarfare.exe yazana sağ tıkla yeniden adlandır de modernwarfare1.exe yap tekrar oyuna geç oyna her girdiğinde bu işlemi yapmalısın yoksa oyundan atar. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bu işlemle 6-7 saat hiç oyundan düşmeden oynuyorum.
İşlemci yeter zaten.Bu sorun oyun kaynaklimi dedigin cozumu bende yapiyorum bazen cozum olmayabiliyor ram i yukselticem ama islemci yukseltme sansim yok.
hocam aşağıdaki sistem benim ki orta ayarlarda 90-100 fps günlük 6 saat oynuyorum sorunusuz bi şekilde.Bu sorun oyun kaynaklimi dedigin cozumu bende yapiyorum bazen cozum olmayabiliyor ram i yukselticem ama islemci yukseltme sansim yok.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.