Warzone anlık donarak oyundan atma sorunu

Filinta35

Centipat
Ekran kartı: 1050 Ti.
İşlemci: R3 1200.
8 GB RAM var.
Sorunum şu ki Warzone oynarken 60-70 FPS'lerde oynarken 80 FPS'i de gördüğü oluyor ancak oyun anlık donarak oyundan atıyor.
Hangi parça yetersiz kalıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu açıyosun maça başlamadan oyunu alta alıp oyun simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç modernwarfare.exe yazana sağ tıkla yeniden adlandır de modernwarfare1.exe yap tekrar oyuna geç oyna her girdiğinde bu işlemi yapmalısın yoksa oyundan atar. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bu işlemle 6-7 saat hiç oyundan düşmeden oynuyorum.

Bende oynarım da ekran kartı kötüydü oyunu kurdum tam açılırken fatal error verdi ve oyunu sildim.
Oyunu açıyosun maça başlamadan oyunu alta alıp oyun simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç modernwarfare.exe yazana sağ tıkla yeniden adlandır de modernwarfare1.exe yap tekrar oyuna geç oyna her girdiğinde bu işlemi yapmalısın yoksa oyundan atar. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bu işlemle 6-7 saat hiç oyundan düşmeden oynuyorum.
İsmi uygulama çalıştığı için ismi değiştiremezsin ki.

Bu sorun oyun kaynaklimi dedigin cozumu bende yapiyorum bazen cozum olmayabiliyor ram i yukselticem ama islemci yukseltme sansim yok.

Bu sorun oyun kaynaklimi dedigin cozumu bende yapiyorum bazen cozum olmayabiliyor ram i yukselticem ama islemci yukseltme sansim yok.
hocam aşağıdaki sistem benim ki orta ayarlarda 90-100 fps günlük 6 saat oynuyorum sorunusuz bi şekilde.
CPU- dualcore Intel Pentium G4560, 3500 MHz.
GPU- ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-Gaming.
RAM- G.Skill Aegis F4-2133C15-4gıs.
(4+4 Dual)8 GB.
motherboard-ECS H110M4-C2H 1151 pin DDR4.
Power- Thermaltake Smart RGB 80Plus 600W.
SSD- Samsung 860 Evo 250GB.
SSD- James Donkey 240GB.
HDD- Seagate Barracuda 16MB önbellek 500GB HDD.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı