Oyunun multiplayer ve Battle Royale modlarına sadece mobil internetle bağlanabiliyorum, VDSL internetim var ve ne yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim. Her defasında hata verip oyuna bağlanmıyor. Silip yeniden yükledim, battle.net sürümünü denedim, modemi ve bilgisayarı resetledim ama nafile. Sistemim güçlü ve her şey güncel. Steam, oyun ve Windows son sürümde. 2 gündür yapamadım, yardımlarınızı bekliyorum.
Aynı sorunu ben de yaşadım fakat en çok WI-FI ile yaşadım. WI-FI ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı deneyebilirsin. Ya da WI-FI bağlantısını güçlendirebilecek bir takım yöntemler uygulayabilirsin.
Aynı sorunu ben de yaşadım fakat en çok WI-FI ile yaşadım. WI-FI ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı deneyebilirsin. Ya da WI-FI bağlantısını güçlendirebilecek bir takım yöntemler uygulayabilirsin.
Diğer oyunlarda ortalama 60 ping ile gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Warzone ise hiç bağlanmadığı için henüz bir ölçüm yapamadım. Ama benimle aynı bölgedeki arkadaşlarım bağlantı sağlayabiliyorlar oyuna.