Warzone botlara karşı oynanır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Ben offline oyun oynayan birisiyim. Online veya rekabetçi tarzı oyunları hiç sevmem ve oynamam.

CoD: Warzone oyunu grafik ve detay olarak çok hoşuma gitti.

Fakat ben sadece botlara karşı oynamak istiyorum. Online modunu oynamak istemiyorum. Zaten bayağı acemiyim ve eminim herkes beni rahatlıkla öldürebilir. Online modunu bu yüzden değil kişisel olarak Online oyun oynamayı sevmiyorum.

Ücretli olan sürümünde botlara karşı oynama mevcut (MW: 2019'dan bahsediyorum). Fakat Warzone'da botlara karşı oynanma özelliği var mı emin değilim açıkçası.

Bu oyun botlara karşı oynanır mı? Eğer oynanırsa, zevk verir mi peki?

Teşekkürler.

Ücretsiz versiyonda alıştırma modu var. Az sayıda bot ile kısa oyun. En fazla birkaç kez oynar sıkılırsın. Battle Royal oyunları botlar ile zevk alacağın türde değil. CoD'un hemen her oyununun bir hikaye modu var zaten. Rekabet sevmiyorsan o kısımları senin için daha iyi olur.

Merhabalar. Ben offline oyun oynayan birisiyim. Online veya rekabetçi tarzı oyunları hiç sevmem ve oynamam.

CoD: Warzone oyunu grafik ve detay olarak çok hoşuma gitti.

Fakat ben sadece botlara karşı oynamak istiyorum. Online modunu oynamak istemiyorum. Zaten bayağı acemiyim ve eminim herkes beni rahatlıkla öldürebilir. Online modunu bu yüzden değil kişisel olarak Online oyun oynamayı sevmiyorum.

Ücretli olan sürümünde botlara karşı oynama mevcut (mw: 2019'dan bahsediyorum). Fakat Warzone'da botlara karşı oynanma özelliği var mı emin değilim açıkçası.

Bu oyun botlara karşı oynanır mı? Eğer oynanırsa, zevk verir mi peki?

Teşekkürler.

Zamanında biraz oynamıştım ama bot ile oynama seçimi yoktu (tam emin değilim olma ihtimali de var.

Ücretsiz versiyonda alıştırma modu var. Az sayıda bot ile kısa oyun. En fazla birkaç kez oynar sıkılırsın. Battle Royal oyunları botlar ile zevk alacağın türde değil. CoD'un hemen her oyununun bir hikaye modu var zaten. Rekabet sevmiyorsan o kısımları senin için daha iyi olur.
Ben aslında sadece oyundaki tüm silahlarla oynayıp oyundan zevk almak istiyorum. Duyduğuma göre bot alıştırma modu küçük bir alanda ve az sayıda botlarla oluyormuş.

Ben aslında sadece oyundaki tüm silahlarla oynayıp oyundan zevk almak istiyorum. Duyduğuma göre bot alıştırma modu küçük bir alanda ve az sayıda botlarla oluyormuş.
Warzone orientation kısmında Battle royale seçeneği kısmında olması lazım orada genel harita içinde botlarla oynayabilirsiniz. Bulamazsanız resim atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı