Myılmaz Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar warzone indirdim her şey yerinde lakin ekranda da gözükeceği üzere oyun başlangıcında bu hatayı alıyorum. Çözüm bulamadım ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Arkadaşlar warzone indirdim her şey yerinde lakin ekranda da gözükeceği üzere oyun başlangıcında bu hatayı alıyorum. Çözüm bulamadım ?
cerraah Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 410 Yer Denizli/Pamukkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #2 Hocam ekran kartı driveriniz güncel mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Myılmaz Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 cerraah dedi: Hocam ekran kartı driveriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı güncel. AMD Ryzen 7 5700u kullanıyorum dahili ekran kartım var. Artı 0 Eksi
cerraah dedi: Hocam ekran kartı driveriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı güncel. AMD Ryzen 7 5700u kullanıyorum dahili ekran kartım var.