G geisha Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 İyi günler arkadaşlar, uzun zamandır Warzone oynamıyordum, bir gireyim dedim ama açılmadı. Galiba bilgisayarda GoodbyeDPI mevcutken oyun açılmıyormuş. Bu sorunu silmeden çözme şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
İyi günler arkadaşlar, uzun zamandır Warzone oynamıyordum, bir gireyim dedim ama açılmadı. Galiba bilgisayarda GoodbyeDPI mevcutken oyun açılmıyormuş. Bu sorunu silmeden çözme şansım var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Çözümü yok diye Biliyorum. Artı 1 Eksi
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 5 Haziran 2025 #3 Maalesef, arkada WARP açıp DC'ye öyle gireceksin ben oynarken öyle yapıyorum MW3'te. Artı 0 Eksi
KS KS G geisha Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 Khamzat dedi: Maalesef, arkada WARP açıp DC'ye öyle gireceksin ben oynarken öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla... Khamzat dedi: Maalesef, arkada WARP açıp DC'ye öyle gireceksin ben oynarken öyle yapıyorum MW3'te. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler anladım Artı 0 Eksi
Khamzat dedi: Maalesef, arkada WARP açıp DC'ye öyle gireceksin ben oynarken öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla... Khamzat dedi: Maalesef, arkada WARP açıp DC'ye öyle gireceksin ben oynarken öyle yapıyorum MW3'te. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler anladım