nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 489 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #1 Warzone'de hiçbir şey yokken oyundan atıyor. Birkaç YT videosu izledim oluyor ama oyunu tekrar açyığımda yine atıyor ynai bir seferlik oluyor. Çözümünü bilen var mı?
Warzone'de hiçbir şey yokken oyundan atıyor. Birkaç YT videosu izledim oluyor ama oyunu tekrar açyığımda yine atıyor ynai bir seferlik oluyor. Çözümünü bilen var mı?
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 24 Ağustos 2020 #2 1. İlk olarak oyun dosyasını doğrulayın. 2. Birinci yöntem işe yaramazsa rapor oluşturup bizimle paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
1. İlk olarak oyun dosyasını doğrulayın. 2. Birinci yöntem işe yaramazsa rapor oluşturup bizimle paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 489 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #3 Trieetz dedi: 1. ilk olarak oyun dosyasını doğrulayın. 2. birinci yöntem işe yaramazsa rapor oluşturup bizimle paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç kere doğruladım ama bu videodaki işlemi yapmadım yapayım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: 1. ilk olarak oyun dosyasını doğrulayın. 2. birinci yöntem işe yaramazsa rapor oluşturup bizimle paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç kere doğruladım ama bu videodaki işlemi yapmadım yapayım teşekkürler.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 24 Ağustos 2020 #4 Işlemi yapıp bizimle buradan paylaşın dosyayı. Google Drive ya da MediaFire üzerinden bizimle paylaşın. Artı 0 Eksi
Işlemi yapıp bizimle buradan paylaşın dosyayı. Google Drive ya da MediaFire üzerinden bizimle paylaşın.