Warzone packet loss sorunu

shr0ud

Centipat
Daha fazla  
RAM
Xpg 8gb 3000mhz-xpg 8gb 2400 mhz
Ekran kartı
Sapphire rx580 8gb
Warzone packet loss sorununun çözümü nu bilen var mı? Ne yaptiysam çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Warzone packet loss sorununun çözümü nu bilen var mı? Ne yaptiysam çözemedim.

Warzone da internet ile alakalı diye biliyorum eski wz yi sezon 2'den beri oynarım bildiklerimi anlatayım mesela orada ne zaman bizim internete ağır bir hit vursa packet loss %80-99 gibi seviyelere çıkıp karakteri randoman gezdiriyordu. Çoğul sebep ile internet ile alakalıdır geri kalan az buz ihtimalle sistemsel olabilir mesela R6 da sistemsel geliyordu packet loss ekran kartı nedenliydi çoğu kişide bende de öyleydi senin de sistemsel olabilir belki. Eğer internetin iyise o zaman tahminimce RAM'den ya da ekran kartından gelen bir sorundur, zaten 8 GB RAM wz için iyi değil cacheye yetmez.

senin de sistemsel olabilir belki. Eğer internetin iyise o zaman tahminimce RAM'den ya da ekran kartından gelen bir sorundur, zaten 8 GB RAM wz için iyi değil cacheye yetmez.
2x16GB ram ile ben de packet loss yaşıyorum. Ram ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Beraber oynadığım arkadaşlar da yaşıyorlar.

Size özel bir sorun değil, hemen herkese oluyor.

Maç başlangıcında anlık olarak mı yaşıyorsunuz yoksa devamlı mı o önemli.

Ben dedigin kasmayi biliyorum ondan oyun içinde de yiyorum ama simdiki donuyor bildigin lag yiyorum internet ms ayarını degistirdim daha kotu oldu otomatik baglab yaptım şu an daha iyi ama devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı