Warzone Shaders pre-loading 0'da kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

DÜNDAR_ALEMDAR

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB 1600 MHz
Ekran kartı
RX 550 4 GB
Anakart
OEM
İşlemci
İ5 3470
Merhaba Warzone'da 20 dakikadır shader pre-loading yüklensin diye bekliyorum fakat 1 bile olmadı. Sorun nedir?

Not:
Ekran kart driver güncel.
HDD'den SSD'ye yükledim aynı.

Önceden Warzone 2 de 5 dakika beklediğim zaman 30'larda oluyordu şimdi anormal bekletiyor.

O zamandan bugüne çok şey değişmiş olabilir, oyunun gereksinimleri artmış olabilir vs vs.

Bende Ryzen 5 5600 var ama bende %0 da kalıyor normal mi?

%0'da kalsa bile arkada gölgelendiricileri derlemeye devam ediyor daha sonradan hızlanmaya başlıyor.

Bana kalırsa işlemci ile alakası yok gibi sorun başka ama.

İşlemci ile alakalı çünkü gölgelendiricileri derleyen birim işlemci, düşük çekirdek sayısında işlemcin varsa uzun sürer.

O zamandan bugüne çok şey değişmiş olabilir, oyunun gereksinimleri artmış olabilir vs vs.

O zamanki sistem ile şimdiki sistem gereksinim aynı sadece season 3 oldu.

İşlemci ile alakalı çünkü gölgelendiricileri derleyen birim işlemci, düşük çekirdek sayısında işlemcin varsa uzun sürer.

Arkadaş bile Ryzen 5 5600 6 çekirdekli bir işlemcide bile bu sorun var genel kronik bir sorun olması lazım.

%0'da kalması önemli değil, önemli olan %0'da ne kadar süre kaldığı. Ben de R5 5600 kullanıyorum ve yaklaşık 2-3 dakika falan sürüyor %0'da kalması daha sonra yüklenmeye başlıyor ve toplam 5 dakikada bitmiş oluyor. Problem oyun kaynaklı değil.

%0'da kalması önemli değil, önemli olan %0'da ne kadar süre kaldığı. Ben de R5 5600 kullanıyorum ve yaklaşık 2-3 dakika falan sürüyor %0'da kalması daha sonra yüklenmeye başlıyor ve toplam 5 dakikada bitmiş oluyor. Problem oyun kaynaklı değil.

Ben bir de dosyaları doğrulayıp deneyeyim çözülüp çözülmediğini yazarım.

Benim bir de önceden shader optimization 100 olduğu zaman mesela oyunu kapattım tekrar açtığım zaman tekrar shader optimization 0 oluyor tekrar beklemek zorunda kalıyorum oyunu her açtığımda 0 oluyor onun sebebi nedir? Shader cache depolaması lazım değil mi?

Benim bir de önceden shader optimization 100 olduğu zaman mesela oyunu kapattım tekrar açtığım zaman tekrar shader optimization 0 oluyor tekrar beklemek zorunda kalıyorum oyunu her açtığımda 0 oluyor onun sebebi nedir? Shader cache depolaması lazım değil mi?

Grafik ayarlarını her değiştirdiğinizde oyunu kapatıp açarsanız shader işlemi tekrar başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı