Warzone vs Fortnite vs Apex Legends vs PUBG

Apex çok karmakarışık olduğundan ve o tarz şeyleri sevmediğimden dolayı bana çekici gelmiyor ama seveni var.

Warzone tabii ki yıllarca COD4 oynamış biri olarak benim için en iyi battle royale. COD seven Warzone'cu olur zaten. Gayet hızlı, seri ve zevkli.

PUBG bitti ama ben hala mekaniklerinin hastasıyım nedense. Arcade sayılır fakat Warzone'a göre falan yine similasyonumsu kaçıyor. Vuruş dinamikleri olsun 3rd bakış açısı olsun ben hala seviyorum. Tabii oyuncu sayısı epey azaldı. Hatayı bence 850 tane farklı PUBG sürümü çıkararak yaptılar. Mobile bir yandan, Lite bir yandan. Yapıyorsan da farklı basit bir şeyler yap. Aynı oyunu her yere çıkarınca etkisini kaybetti bence. Tabii Warzone ve Valorant da çok oyuncu çaldı PUBG'den.

Fortnite bana göre değil, Pubg gördüğüm en başarısız ve dandik oyun. Warzone ile Apex ise zirveyi paylaşıyor gibi, aslında bir noktadan sonra Warzone daha üstün ama Apex'in değişken karakter özelliklerinden alınan tat bir başka bence. Warzone hızlı ama onun yanı sıra çok güzel bir görsellik sunarken üstüne çok akıcı bir oynanış fiziği sunuyor, bunlar birleşince gerçekten harika bir keyif ortaya çıkabilir.

Fortnite bana göre değil, Pubg gördüğüm en başarısız ve dandik oyun. Warzone ile Apex ise zirveyi paylaşıyor gibi, aslında bir noktadan sonra Warzone daha üstün ama Apex'in değişken karakter özelliklerinden alınan tat bir başka bence. Warzone hızlı ama onun yanı sıra çok güzel bir görsellik sunarken üstüne çok akıcı bir oynanış fiziği sunuyor, bunlar birleşince gerçekten harika bir keyif ortaya çıkabilir.
+1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı