Warzone'u bıraktım

• Konuyu başlatan gedik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.866

gedik

Megapat
Daha fazla  
Oyunu çıktığından beri oynuyorum. 3.25 kd var. Oyunun mekanikleri olsun grafikleri olsun gerçekten tam bana göre.

İdeal bir oyun olmasına rağmen maalesef aimbot ve ESP aldı başını gitti. Oyundan keyif alamaz hale geldim. Report sistemi işe yarıyor mu bilmiyorum umutsuzca report ediyorum ban yiyorlar mı bilmiyorum herhangi bir geri dönüş yok. Yaklaşık son 1 aydır şans veriyorum fakat dün gece üst üste denk gelince artık illallah etmiş bulunmaktayım. (Her öldüğüme hile demiyorum.)

Güncelleme sonrası oyun aşırı kolaylaşıyor öğrendim ki hileler güncellemelerden sonra aktif olmuyor. Hileyi yapan kişiler güncelleme sonrası programlarını entegre etmeleri gerekiyormuş bu süreç 5 saat ile 24 saat arası değişiyormuş.

Oyuna gelen güncelleme sonrası ile 1 gün sonrasında inanılmaz fark var. Çevremde oynayan kişiler de güncellemenin hemen ardından oyunda seviye farkının olduğunun farkında.

Bu sebeple yeni oyun arayışına geçmiş bulunmaktayım.

En iyisini yapmışsınız. En azından ruhsal olarak rahatlarsınız. Yeni bir oyun arayışı derken Warzone tarzı modern savaş mı yoksa herhangi bir Battle Royale mi arıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı