Warzone'u bıraktım

• Konuyu başlatan gedik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.875
Hocam r6s deneyebilirsiniz. Deluxe Edition (16 operatör bedavaya geliyor, P2W değil ücretsiz kazanabiliyorsunuz) 44,55₺'ye düşebiliyor. Epic Games Store'da ise normal sürüm 29₺ civarı olabiliyor.

Önerilerinizi değerlendireceğim Overwatch'a geri dönüş yapabilirim gibi.

Eskiden olduğu gibi CD/DVD heyecanı kalmadı maalesef.

Bir medal of honor serisi, battlefield, renegade aldığımda ki heyecanı yaş dolayısıyla veya kolay ulaşılabilirlik yüzünden yaşayamıyorum. Fifa 06 6 CD olduğunda yaşadığımız o şok.. İnanılmaz günlerdi. :D

Blizzard oyunlarında aimbot normaldir. Örnek: overwatch, Adamlar zaten kendileri veriyor hileleri sonra altın vuruş ile banlıyorlar. Takıntı yaptıysan yeni oyun almak zorunda kalıyorsun gerçi blizzard Warzone'u bedava verdi sistemim yetmiyor oynamadım.

Blizzard oyunlarında aimbot normaldir. Örnek: overwatch, Adamlar zaten kendileri veriyor hileleri sonra altın vuruş ile banlıyorlar. Takıntı yaptıysan yeni oyun almak zorunda kalıyorsun gerçi blizzard Warzone'u bedava verdi sistemim yetmiyor oynamadım.
Overwatch da yalan oldu o zaman :D Apex'e bakayım

Overwatch da yalan oldu o zaman :D Apex'e bakayım.

Hocam The Cycle da Battle Royale oyunu ama farklı özellikler barındırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı