- Makaleler
- 3
Sizin tercihiniz hangisi? Arada fiyat farkı var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple mı yoksa Samsung mu ?Sizin tercihiniz hangisi? Arada fiyat farkı var.
Yere düştüğünüzü vs. de algılıyor. Biz ufak bir araba kazası geçirdik ve eniştemin saati de uyarı verdi eğer cevap vermezsen ambulansı arayıp koordinat bilgisi veriyor.Apple'da bir yerde statü göstergesi ve trafik kazası yaptığımda Ambulansı aramıştı.
Doğrudur benim bacağım koptu gibi bir şey olmuştu trafik kazasından sonra evde tek bacakla yürümeye çalışırken düşersem diye almıştım. O sensörleri iyi çalışıyor. Ekranda da donanımda da en iyisi ama ters orantılı olarak şarjı kötü.Biz ufak bir araba kazası geçirdik ve eniştemin saati de uyarı verdi eğer cevap vermezsen ambulansı arayıp koordinat bilgisi veriyor.
Geçmiş olsun hocam öncelikle. Şarjı bence iyi yani 1 gün çıkartıyor geceleri takıyorum sabah alıyorum bana yetiyor açıkcası.Doğrudur benim bacağım koptu gibi bir şey olmuştu trafik kazasından sonra evde tek bacakla yürümeye çalışırken düşersem diye almıştım. O sensörleri iyi çalışıyor. Ekranda da donanımda da en iyisi ama ters orantılı olarak şarjı kötü.
Huawei'de 2 hafta ekran süresi alıyordum ona alışınca biraz her gün şarj etmek koyuyor ama sonra ben de alıştım. Zaten Mac - iPhone ekosistemim varken başka saat kullanamazdım da güzel haberleşiyorlar kendi aralarında. Saatim kolumda olduğunda Mac'in şifresini girmiyorum otomatik çözüyor şifreyi.Geçmiş olsun hocam öncelikle. Şarjı bence iyi yani 1 gün çıkartıyor geceleri takıyorum sabah alıyorum bana yetiyor açıkcası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.