Watch 4 44mm vs Watch 5 44 mm

Apple mı Samsung mu ? Bunların hepsinin adı Watch.

Ben iWatch kullanıyorum şarj ve uyku ölçümünde Huawei daha iyiydi ama Apple'da bir yerde statü göstergesi ve trafik kazası yaptığımda Ambulansı aramıştı.

Sizin tercihiniz hangisi? Arada fiyat farkı var.
Apple mı yoksa Samsung mu ?

Apple'da bir yerde statü göstergesi ve trafik kazası yaptığımda Ambulansı aramıştı.
Yere düştüğünüzü vs. de algılıyor. Biz ufak bir araba kazası geçirdik ve eniştemin saati de uyarı verdi eğer cevap vermezsen ambulansı arayıp koordinat bilgisi veriyor.

Biz ufak bir araba kazası geçirdik ve eniştemin saati de uyarı verdi eğer cevap vermezsen ambulansı arayıp koordinat bilgisi veriyor.
Doğrudur benim bacağım koptu gibi bir şey olmuştu trafik kazasından sonra evde tek bacakla yürümeye çalışırken düşersem diye almıştım. O sensörleri iyi çalışıyor. Ekranda da donanımda da en iyisi ama ters orantılı olarak şarjı kötü.

Doğrudur benim bacağım koptu gibi bir şey olmuştu trafik kazasından sonra evde tek bacakla yürümeye çalışırken düşersem diye almıştım. O sensörleri iyi çalışıyor. Ekranda da donanımda da en iyisi ama ters orantılı olarak şarjı kötü.
Geçmiş olsun hocam öncelikle. Şarjı bence iyi yani 1 gün çıkartıyor geceleri takıyorum sabah alıyorum bana yetiyor açıkcası.

Geçmiş olsun hocam öncelikle. Şarjı bence iyi yani 1 gün çıkartıyor geceleri takıyorum sabah alıyorum bana yetiyor açıkcası.
Huawei'de 2 hafta ekran süresi alıyordum ona alışınca biraz her gün şarj etmek koyuyor ama sonra ben de alıştım. Zaten Mac - iPhone ekosistemim varken başka saat kullanamazdım da güzel haberleşiyorlar kendi aralarında. Saatim kolumda olduğunda Mac'in şifresini girmiyorum otomatik çözüyor şifreyi.

Watch5 44mm kesinlikle. Çünkü Watch4 44mm'e göre batarya kapasitesinin arttırılmasından ötürü ekran süresinde bariz artış var. Ek olarak ekranın safir olması da büyük bir yükseliş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı