Watch 6 vs GT 4

ben de bu ikisi arasındaydım telefonum mi13 ve ters kablosuz şarj var. ancak biraz önce öğrediğim kadarıyla galaxy watch lar qi kablosuz şarj teknolojisi ile şarj edilemiyor. o yüzden gt4 e daha sıcağım şu an. ikisi gerçekten çok farklı saatler. ben de oldukça kararsızım

Hocam 2 haftadır boş vakitlerimde araştırma yapıyorum. Samsung saatlerin en büyük dezavantajının batarya olduğunu neredeyse her yerde okudum. Peki siz uzun süredir kullanıyorsunuz galiba avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Bana sarj suresi iyi gelmisti yakinim kullaniyor watch 6, 2 gun gidiyordu. Ama ben Apple Watch kullaniyorum diye iyi gelmis olabilir 😀

ben de bu ikisi arasındaydım telefonum mi13 ve ters kablosuz şarj var. ancak biraz önce öğrediğim kadarıyla galaxy watch lar qi kablosuz şarj teknolojisi ile şarj edilemiyor. o yüzden gt4 e daha sıcağım şu an. ikisi gerçekten çok farklı saatler. ben de oldukça kararsızım
GT4'de işlevsel olarak Watch 6'ya göre kötü. Her ikisinin de iyi ve kötü yanları var. Bana kalırsa samsung daha mantıklı gibi duruyor.

Uygulaması saatten harici indirebiliyorsunuz. Uygulama dediğine bakmayın ben indirmedim telefon Samsung otomatik bağlanınca eşleştiler ve saat bağlanınca açılıyor uygulama. Telefonun açılan uygulamasından da yapabilirsiniz ancak direkt saattende 10-15 tane dediğimden ayarlayabiliyorsunuz.
Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı