Watch 7 45mm vs 41mm

Ekran boyutu farkı var sadece, bileğinin çevresini ölç. 16 Cm'ye kadar 41mm ideal. 16+ CM ise 45mm alabilirsin genel olarak, tabii 16'nın üstü olup da 41mm de tercih edebilirsin sorun olmaz ama sınır genelde böyle oluyor. Küçük bileğe 45mm tepsi gibi duruyor.

16cm mezura falanla mı ölçülüyor
İp ile bilek çevreni sarıp ölçebilirsin. Bileğinin kalın olan kemik kısmından ölçebilirsin.
 Bilek Ölçüsü Nasıl Alınır?

Sağ ol yardımcı olduğunuz için.

17 çıktı hangisini alayım.

17-18 arası tam çıktı.

İkisi de uygun gelir bileğine, ne 41 için fazla ne de 45 için küçük durmaz. Deneyebileceğin yer varsa deneyebilirsin veya küçük veya büyük tercihine göre bakabilirsin. 15-16 arası çıksaydı 41mm derdim ama bilek ölçün ikisine de tam geliyor. Kimisi 18cm bilek ölçüsüne rağmen küçük istediği için 41 alan da oluyor çünkü.

İkisi de uygun gelir bileğine, ne 41 için fazla ne de 45 için küçük durmaz. Deneyebileceğin yer varsa deneyebilirsin veya küçük veya büyük tercihine göre bakabilirsin. 15-16 arası çıksaydı 41mm derdim ama bilek ölçün ikisine de tam geliyor. Kimisi 18cm bilek ölçüsüne rağmen küçük istediği için 41 alan da oluyor çünkü.
Merhabalar bende Samsung galaxy watch 6 classic 44mm yada 47mm arasında kaldım bileğim 16 veya 17 mm hangisini almalıyım (tam ölcersem bana bilgi verebilir misiniz acaba)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı