Watch 7 vs GT5

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda spor ve gündelik yaşam için akıllı saat arayışına girdim. Burada da estetiklik ve kullanışlılık olarak iki model arasında kaldım. Biri Samsung Watch 7 diğeri Huawei GT5. İki modelin de en kalın versiyonunu alacağım bu arada. Benim için önemli olan şeyler biri batarya, diğeri cihaz üzerinden şarkı oynatma değiştirme, mesaj görme ve yanıtlama, aynı zamanda arka plan seçenekleri. Burada ikisi de avantajlı kaldı. Telefonum Samsung A25 ama ileride de samaung alırım yüksek ihtimalle. Bu yüzden Samsung ekosistem açısından daha iyi. Ama batarya açısından Huawei bir tık önde kalıyor. Ayrıca o çevirmeli düğme olayını çok seviyorum. Şu anlık böyle tavsiyenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis bence Samsung alman daha mantıklı Huawei gt5 o parayı vermek o kadar da mantıklı değil gibi sanki bütçe açısından söylüyorum ama senin için önemli olan donanımsa epey üzerinden 2 saatlik karşılaştırarak kendin bir seçim yapabilirsin buradaki milletin yaptığı seçim seni mutlu etmeyebilir Ben senin yerinde olsam Watch 7 alırdım

Kendime Huawei Watch GT4 almayı düşünüyorum. Fiyat olarak neredeyse Galaxy Watch 7 ile aynı seviyede, ancak Watch 7 hakkında özellikle batarya ömrü konusunda ciddi şikayetler var. Şu an Samsung kullanıyorum fakat GT4 ve GT5 modelleri hem tasarım hem de bilekteki duruş açısından çok daha kaliteli ve premium hissettiriyor. Samsung’un saatleri bana göre tasarım olarak biraz çocuk saati gibi duruyor.

Galaxy Watch 7 kullanım senaryona göre kat kat iyi, karşılar. Pil'i fazla dert etmemeye çalışın Wear OS saat sonuçta.

Galaxy Watch 7 kullanım senaryona göre kat kat iyi, karşılar. Pil'i fazla dert etmemeye çalışın Wear OS saat sonuçta.
Ben de bir tane Watch 7 almayı düşünüyorum üzerinde çok fazla araştırma yapmadım ama pil ömrü ortalama olarak 2 ila 3 gün ya da diyorum bir tanem Watch 5 Pro mu alayım sizce hangisi daha iyi olur

Herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda spor ve gündelik yaşam için akıllı saat arayışına girdim. Burada da estetiklik ve kullanışlılık olarak iki model arasında kaldım. Biri Samsung Watch 7 diğeri Huawei GT5. İki modelin de en kalın versiyonunu alacağım bu arada. Benim için önemli olan şeyler biri batarya, diğeri cihaz üzerinden şarkı oynatma değiştirme, mesaj görme ve yanıtlama, aynı zamanda arka plan seçenekleri. Burada ikisi de avantajlı kaldı. Telefonum Samsung A25 ama ileride de samaung alırım yüksek ihtimalle. Bu yüzden Samsung ekosistem açısından daha iyi. Ama batarya açısından Huawei bir tık önde kalıyor. Ayrıca o çevirmeli düğme olayını çok seviyorum. Şu anlık böyle tavsiyenizi bekliyorum.
Kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle GW7. GW6 ve GT5 kullanıyorum aynı anda, GT5 tam değil, yarım akıllı saat. Evet şık, o kadar.

Pil ömrü olayını da fazla takıyor insanlar, bu alet senin gözlük gibi 7/24 takacağın bir şey değil. Zaten hatta gözlüğü bile çıkartıyoruz değil mi :D
GW4 de kullandım bundan önce, evet sabah even çıkıyordum akşam %10'la dönüyordum, onlarda gerçekten azdı. Şu ankilerde günlük kullanımda 2 gün rahat gidiyor, ki ben hiçbir özelliği kapatmam günlük kullanımımda, o da çok yeterli bir süre. Eninde sonunda bu saati yer yer çıkartmak zorundasın, yoksa hem terletip koku yapar hijyenik olmaz hem de sensörler derini yakıp zarar verebilir. E bir zahmet 48 saat içerisinde de 2 saat kolunda değil şarjda olsun.

Bu arada oynatma, mesaj vs. de demişsin, bazılarını GT5'te hepten yapamıyorsun bile (S25+ ile kullanıyorum). Mesela Spotify entegrasyonu yok resmi olarak, herhangi bir zil sesi veya bildirim özelleştirmesi de yok. Samsung GW ile kullanırken senin mesela WP içi sohbetlerindeki bildirim seçeneklerine kadar uyguluyor saat, Huawei'de ya tüm WP'ler tam bildirim atıyor ya da hiçbiri atmıyor.

Ya bu arada her akıllı saat konusunda bunu anlatmaktan yoruldum artık, buralarda daha sık takılan birileri benim yerime yazabilir mi :D:D

Samsuns s22 ile Huawei GT5 kullanıyorum. Bütün özellikleri açık 7/24'de kolumda duruyor açıkcası. Uyku, stress, deri sıcaklığı, nabız, oksijen değeri gibi özelliklerin tamamı açık. Batarya ömrü 2 hafta net gidiyor. Telefonda açılan bütün bildirimler aynı şekilde saatede geliyor. Spor olarak kullanılacaksada fazlasıyla iş görür düşüncesindeyim.

Galaxy Watch Ultra ve Huawei Watch 4 kullanmis biri olarak, sahsen Samsung telefon varsa dusunmeden Watch 7 alirdim. Ozellik entegrasyonlari daha iyi calisiyor. iPhone'la kullanayim diye Watch 4 aldim. Uygulama destegi vs asiri kisitli. Cihazda gelen uygulamalar disinda kolay kolay bi uygulama bulup indirebileceginizi sanmiyorum. Watch Ultra kullanirken baglanti kopmasi vesaire problem yasamadim.

Tercihen GW7.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı