4 465759 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 50 2 Haziran 2021 #1 Oyun açılırken resimdeki hatayı veriyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 318,6 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 2 Haziran 2021 #2 Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com İndirin ve klasöre çıkartın. Ardından install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com İndirin ve klasöre çıkartın. Ardından install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
KS KS 4 465759 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 50 2 Haziran 2021 #3 AGENT_47 dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com İndirin ve klasöre çıkartın. Ardından install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... olmadı yaptım yeniden başlattım Artı 0 Eksi
AGENT_47 dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com İndirin ve klasöre çıkartın. Ardından install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... olmadı yaptım yeniden başlattım
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 2 Haziran 2021 #4 AhmetHAK dedi: olmadı yaptım yeniden başlattım Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
AhmetHAK dedi: olmadı yaptım yeniden başlattım Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun dosyalarını doğrulayın.
KS KS 4 465759 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 50 2 Haziran 2021 #5 AGENT_47 dedi: O zaman oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... ubisoft connect dan doğruliyicamktım bastım watch dogs 2 de verdiği hatanın aynısını verdi Son düzenleme: 2 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
AGENT_47 dedi: O zaman oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... ubisoft connect dan doğruliyicamktım bastım watch dogs 2 de verdiği hatanın aynısını verdi