Watch Dogs 2 Alınmalı mı?

SepuLtura

Kilopat
Daha fazla  
Uzun süredir hikaye temalı bir oyun oynamıyorum şu an sadece CS: GO'da takılıyorum fakat beni biraz sıktı açıkçası. Bu yüzden araştırma yaptım ve atch Dogs 2'ye rastladım. İlk oyununu çok beğenmemiştim. O dönemde bazı arkadaşlarım GTA 5'den bile iyi demişti. Tabi bu beklentilerle aldım fakat oyunu bitirdiğimde GTA 5'in çok daha iyi olduğu kanaatinde idim. Oyun ne iyiydi ne de kötüydü. Ortada bir şeydi. Fakat verdiğim paraya değmemişti maalesef. İşte bu yüzden soruyorum Watch Dogs 2 alınmaya değer bir oyun mu çoğu siteler beğenmiş. İncelemeler hiç de fena değil. Fakat korkuyorum. Alsam mı yoksa almasam mı diye (n)

Yine de kişinin oyun zevkine göre değişir ama ben GTA 5'i öneririm. :D
Hikaye açısından GTA 5 daha güzel, tabi hiç geçmeden izlersen :D

WD serisini ben seviyorum. Bu çok kişisel bir soru. Ortada bir karşılaştırma olmadığı için ben almanın para kaybı olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Özür dilerim cezam vardı kimseye yazamadım.
Öncelikle cevap verdiğiniz için herkese teşekkür ederim. Oyunun birkaç videosunu izledikten sonra oyunu almamaya karar verdim. Mekanikler garip duruyor. Oyunun fiziği de çok iyi değil gibi. Dediğim gibi tekrardan sağolun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı