Watch Dogs 2 "Runtime error" hatası

404NotFound

Hectopat
Arkadaşlar, Ubisoft Connect adlı programdan Watch Dogs 2 yüklemeye çalışıyorum. Fakat resimdeki gibi hata alıyorum, ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 20201216_145009.jpg
    20201216_145009.jpg
    305 KB · Görüntüleme: 332
Farklı platformlardan yüklemek yerine neden verdiğim raporu oluşturmuyorsunuz? Şu an çözüme hiç yakın değilsiniz ne yazık ki...

Edit: Cevap gelmeyecek ben yazayım; Ubisoft Connect'ten indirmeniz daha sağlıklı olur, ikisi de standart sürüm. Dediğim gibi VPN kullanmadığım için tam bilemiyorum ama eğer hızınız düşmüyorsa tamamen VPN açık şekilde indirmeniz en iyisi olur.
Eğer hızınız fark edecek derecede düşüyorsa önce VPN'i açıp indirmeyi başlatıp sonra kapatmayı deneyebilirsiniz ama muhtemelen hata verecektir.
Güvenli interneti kapatırsanız bunlarla uğraşmazsınız ama sanırım ailenizle yaşıyorsunuz ve bunu değiştirmeniz yanlış anlaşılacak ya da izniniz yok. Fakat durumu açıklamayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Ubisoft Connect adlı programdan Watch Dogs 2 yüklemeye çalışıyorum. Fakat resimdeki gibi hata alıyorum, ne yapmam lazım?

Ben de Epic Games'den indirdim, ardından da Uplay yüklendi, oyunu tam başlattım, hem Uplay de hem de oyunda aynı hatayı verdi. Her şeyi denedim ama değişen bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı