Hocam sizce Ubisoft Connect'ten mi yükleyeyim yoksa Epic Games'ten mi? Epic Games'te ki Stnadart Edition olarak geçiyor ama Ubisoft'ta ki oyunda bir şey yazmıyor.
Arkadaşlar Division 2 aldım, C++ hatası verdi C++ kurdum tekrar açtım bu sefer de 17007 hatası verdi. Tekrar denediğim de ise tekrar C++ hatası vermeye başladı. Var mı böyle sorun yaşayan?
www.technopat.net
Edit: Cevap gelmeyecek ben yazayım; Ubisoft Connect'ten indirmeniz daha sağlıklı olur, ikisi de standart sürüm. Dediğim gibi VPN kullanmadığım için tam bilemiyorum ama eğer hızınız düşmüyorsa tamamen VPN açık şekilde indirmeniz en iyisi olur.
Eğer hızınız fark edecek derecede düşüyorsa önce VPN'i açıp indirmeyi başlatıp sonra kapatmayı deneyebilirsiniz ama muhtemelen hata verecektir.
Güvenli interneti kapatırsanız bunlarla uğraşmazsınız ama sanırım ailenizle yaşıyorsunuz ve bunu değiştirmeniz yanlış anlaşılacak ya da izniniz yok. Fakat durumu açıklamayı deneyebilirsiniz.
Ben de Epic Games'den indirdim, ardından da Uplay yüklendi, oyunu tam başlattım, hem Uplay de hem de oyunda aynı hatayı verdi. Her şeyi denedim ama değişen bir şey yok.