Çözüldü Watch Dogs 2 UPlay'de tekrar indiriliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dragneel.99

Kilopat
Katılım
2 Ekim 2014
Mesajlar
1.594
Makaleler
1
Çözümler
8
Yer
Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Epic Games'in bahar indirimden Watch Dogs 2 satın aldım. 40GB indirme yaptı ve indirme tamamlandıktan sonra oyuna tıkladım. Ubisoft oyunu olduğu için haliyle beni UPlay'e yönlendirdi fakat oyunu oynayabilmem için orada da 20GB kadar dosya indirmem gerektiğini gördüm. Bu olay herkeste böyle mi? Çünkü daha önceden Steam'den Steep aldığımda sadece uPlay hesabı ile giriş yapıp direkt oyuna geçiyordu, bir başka indirme işlemi olmuyordu.
 
Çözüm
Bugün Epic Games'in bahar indirimden Watch Dogs 2 satın aldım. 40GB indirme yaptı ve indirme tamamlandıktan sonra oyuna tıkladım. Ubisoft oyunu olduğu için haliyle beni Uplay'e yönlendirdi fakat oyunu oynayabilmem için orada da 20GB kadar dosya indirmem gerektiğini gördüm. Bu olay herkeste böyle mi? Çünkü daha önceden Steam'den Steep aldığımda sadece Uplay hesabı ile giriş yapıp direkt oyuna geçiyordu, bir başka indirme işlemi olmuyordu.

Ben sorunu çözdüm. Şu şekilde;
Uplay Watch Dogs 2 indirme ekranı çıkınca, indirme klasörünü Epic'ten indirdiğimiz Watch Dogs 2 oyun klasörünü göstererek indirmeyi başlatıyoruz böylece indirme işlemini yapmıyor dosyaları okuyor. Tabi dosya okuma işlemi hardisk performansına bağlı olarak kısa sürede tamamlanıp oyun Uplay üzerinden de kurulmuş oluyor.
Bu seçenek nerede bulamadım yerini söyleyebilir misiniz bir de ben deneyeyim.

Uplay kütüphanenden Watch Dogs 2 oyununa tıkla, download yazısının altında ilk seçeneğe tıkla, oyunun dosyasını bul, Watch Dogs 2 yazan dosyaya bir kere tıkla ve onayla.

2020.09.19-16.11.png
 

Geri
Yukarı