Watch Dogs: Legion Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri

Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
200
Çöküşün eşiğindeki Londra'yı kurtarmak için, etrafında gördüğün herkesi kullanıp, sızma ve hack eylemleri gerçekleştirerek bir direniş inşa etmek zorundasın. Direnişe hoş geldin. Şehirdeki dilediğin kişiyi örgütle ve onun kişiliğine bürünerek oyna. Gördüğün herkesin kendilerine özgü geçmişi, kişiliği ve becerileri var. Silahlı dronları hack'le, robot örümcekleri kullan ve artırılmış gerçeklik pelerininden yararlanarak düşmanları gafil avla. Londra'nın pek çok simgesinin de dâhil olduğu muazzam genişlikteki bir açık dünyayı ve eğlenceli yan etkinlikleri keşfet. Elemanlarını çevrim içi olarak örgütle, arkadaşlarınla bir araya gel, görevleri ve zorlu oyun sonu içeriklerini tamamla.

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png

18 Kasım 2020'de başladığımız yama çalışmasına 23 Aralık 2021'de tamamladık. Yama Üyelik sistemimize eklendi, yamaya uygulamamız üzerinden erişilebilirsiniz.
 
Çöküşün eşiğindeki Londra'yı kurtarmak için, etrafında gördüğün herkesi kullanıp, sızma ve hack eylemleri gerçekleştirerek bir direniş inşa etmek zorundasın. Direnişe hoş geldin. Şehirdeki dilediğin kişiyi örgütle ve onun kişiliğine bürünerek oyna. Gördüğün herkesin kendilerine özgü geçmişi, kişiliği ve becerileri var. Silahlı dronları Hack'le, robot örümcekleri kullan ve artırılmış gerçeklik pelerininden yararlanarak düşmanları gafil avla. Londra'nın pek çok simgesinin de dâhil olduğu muazzam genişlikteki bir açık dünyayı ve eğlenceli yan etkinlikleri keşfet. Elemanlarını çevrim içi olarak örgütle, arkadaşlarınla bir araya gel, görevleri ve zorlu oyun sonu içeriklerini tamamla.


18 Kasım 2020'de başladığımız yama çalışmasına 23 Aralık 2021'de tamamladık. Yama Üyelik sistemimize eklendi, yamaya uygulamamız üzerinden erişilebilirsiniz.

Far Cry 6 ne durumda acaba?
 
Merhaba öncelikle yama için çok teşekkürler ellerinize sağlık iyi akşamlar. oyun epic game üzeriden yükledim güncelledim ve türkçe yama yükledim ama oyun hiçbir şekilde türkçe olmadı yardımcı olumusunuz.
 
Teşekkürler. Oyun çıkalı 2 yıl oldu neredeyse. Bir makine çevirisi yapmadılar şu oyuna.İnsan 2 yılda ilgilizceyi anadili gibi öğrenir aslında :p
 

Geri
Yukarı